Fotbal juniori

Grupa de 2012 – cea mai bună la prima ediție a „Cupei Părinților – Academia UTA”!





Baza sportivă a lui Radu Mărginean a găzduit sâmbătă și duminică prima ediție a „Cupei Părinților – Academia UTA”. Nouă echipe s-au prezentat la start, pornind de la grupa de 2006 și până la 2016, cu mențiunea că „2010”-le a declarat forfait în ultimul moment. Încurajați de pe margine de copii și soții, tăticii au dat tot ceea ce au avut mai bun din ei, fluierați fiind de Abdoulaye Diarra, Alexandru Vasi și Dorel Toderaș.

După meciurile din cele două grupe au rezultat semifinalele:  UTA 2008 – UTA 2014 0-3 și UTA 2012 – UTA 2016 2-1. Pe ultima treaptă a podiumului avea să urce UTA 2008, după 4-3 cu UTA 2016, în timp ce trofeul a mers la UTA 2012, după succesul cu 2-1 cu 2014. Finala a fost decisă de reușitele lui Flavius Alb și Cosmin Talpaș, în timp ce pentru învinși a marcat Claudiu Vaida.

Așadar, campionii primei ediții a „Cupei Părinților – Academia UTA” sunt: Alin Rada, Vasile Fricățel (absent astăzi din pricina problemelor medicale), Cosmin Talpaș, Marcel Pintea, Petru Botizan, Onu Tone, Alexandru Dan, Ionuț Iacob, Flavius Alb și Radu Popescu, care au încins hora bucuriei alături de copiii lor antrenați în „alb-roșu” de Cristian Țigan.

Inițiativa acestui turneu i-a aparținut lui Alexandru Dan. „Aș vrea să le mulțumesc tutuor părinților pentru participare și pentru fair-play-ul de care au dat dovadă. Intenționăm să facem o tradiție din acest turneu care ne apropie și mai mult între noi, dar și copiii noștri. Aș vrea să-i mulțumim și lui Radu Mărginean pentru găzduire”, a spus principalul organizator al „Cupei Părinților – Academia UTA”.

Galerie foto de la prima ediție a „Cupei Părinților – Academia UTA”

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button