Fotbal judetean

Sântana și-a adus atacant cu 42 de meciuri în Liga 1: Codoban – al 7-lea ex. lipovan din lotul liderului Ligii a 4-a!





Unirea Sântana nu vrea să scape șansa de a promova în Liga a 3-a la finalul prezetei stagiuni și s-a întărit cu nume importante pentru retur. După fundașul Alexandru Nistor și mijlocașul Vlad Filimon, în „roșu-negru” a ajuns și Claudiu Codoban, un mijlocaș ofensiv de 34 de ani, cu 42 de meciuri la nivelul Ligii 1 în cariera sa, la Gloria Bistrița și FC Botoșani.

Luceafărul Oradea, Forex Brașov, Șimleul Silvaniei, FC Clinceni, CS Buftea, FC Brașov, Minaur Baia Mare, FC U Craiova, Șoimii Lipova, CAO Oradea, FC Süderelbe (liga a 5-a germană) și Lotus Băile Felix (de care s-a despărțit în această iarnă) sunt celelalte echipe din cariera fotbalistului originar din Oradea. La Lipova a jucat în turul sezonului 2020-2021 al Ligii a 3-a, când a fost coleg cu Bercu, Filimon, Simion, Stoin și Trabalka, pe care-i reîntâlnește acum la Sântana. Nicholas Brad este al 7-lea ex. lipovan din lotul „uniriștilor”. „Aveam nevoie de un fotbalist de profilul lui Codoban, un jucător ofensiv puternic, care îi dă o mână de ajutor importantă golgheterului nostru, Kevin Trabalka. Cei doi pot juca fără probleme împreună, Codoban puțin mai retras, dar pot face și ștafeta în unele meciuri. Mă bucur că cei din conducere au înțeles că e important să aducem calitate și experiență în această iarnă, în acest moment eu zic că avem un lot de jucători foarte bun pentru Liga a 4-a, cu care ne propunem să rămânem până la final pe locul 1. Mai avem de rezolvat doar problema portarului, căci Mucha va pleca obligat de serviciu, iar mutarea lui Bodea se pare că a căzut. Suntem în discuții cu un portar de 2003 dintr-un alt județ, dar există posibilitatea să aducem și un goal-keeper mai experimentat”, a mențional Marius Ciubăncan, antrenorul Sântanei, care îl cunoaște – la rându-i – foarte bine pe Codoban din postura de „secund” al celor de la Șoimii Lipova.  Șulea și – probabil – Pașca (sub formă de împrumut) sunt fotbaliștii de care Unirea se va despărți în această iarnă.

Formația în roșu-negru se va reuni pe 23 ianuarie, speră să se poate pregăti pe noul sintetic din Sântana și va susține și 7 partide de verificare cu: Caporal Alexa (28 ianuarie), Pecica (1 februarie), Curtici (4 februarie), Deva (11 februarie), Crișul (22 februarie), Cermei (25 februarie) și Lipova (4 martie). Pentru Unirea returul începe pe 11 martie în deplasarea de la Bocsig, cu ACB Ineu II.

12 comentarii

      1. Da poate chiar 9 . Doamne ajuta . Sa schimbati macar sigla ca numele nu e cazul sau atasati si sigla soimilor langa.

        0
        0
  1. Bine că aveți bani de investit in fotbal,și drumurile arata jalnic, rușine Primăriei Sântana.Se pare că Unirea Sântana este o vaca buna de muls

    0
    0
    1. Mai terminati cu textele ca drumurile sunt nu stiu cum. Si daca ar fi bugetele de 3 ori pe atat la primarii tot asa se fac drumurile. Cati km de autostrada s-au facut in 33 ani ? Altii fac sute de km pe an. Atat stiti drumuri si cacaturi. Si asa suntem un popor de tata jena ca ne vindem si ultimul petec de pamant si ne vindem tot . Macar ceva sa va scoata si pe voi din anonimat . Ca nici dracu nu aude de Santana voastra. Poate se mai stie din cancanuri ca mai aveti cate o gaita care comenteaza la tot in rest sunteti ca disparuti de pe harta. Faceti echipa mergeti in liga 3. Nu bagati in seama nemultumitii de serviciu. De astia au fost si vor mai fi.

      0
      0
      1. De aia merge in țară așa bine,că majoritatea populației gândesc ca și tine,frustratule…probabil că mulgi și tu de la vacă in frunte cu toți din conducere

        0
        0
        1. Las ca merge bine in tara cu cei ca tine . Esti si tu vreun #rezist. Ca in afara de tastattura sunt convins ca nu faci nimic. Aici esti ghibit bun ca in fata ii lauzi .

          0
          0
  2. Nu sunt și nu voi fi niciodată un #rezist.Ma deranjează doar că Primăria Sântana in loc sa investească în ceva cu folos pentru comunitatea în care trăiesc,alege sa investească în echipa de fotbal care oricum in maxim 3 ani va intra în insolvență (sunt destule exemple).Și pentru cultura ta generala să știi că meseria mea nu este in fața calculatorului,, frustratule „…..

    0
    0
  3. Ce le trebuia ……. sântănenilor! Tichie de mărgaritar! Dau un ban…….. că ăștia de veniră nu stau pă pițule, da aude țara dă ei! Buluc televiziunile ca să …..ce!? Mânce și bea la pizzerie …. și cam atât! ĂĂĂăăăăă! Să uit …. era! Interviul cu …. proful bătăuș și primarele …. pă terenu dă plastic! Cam scumpă publicitatea, da nu-i pă banii lor! Nu mai bine plăteau pt drumuri, aleile dă lângă căși (nu doar pă centru), podețe la stradă, șanturi(care or mai rămas), parcuri, terenurile și pomii din fața cășilor, neîngrijite…. so făcut câte ceva, pă inde umblă popa, da tot noroi o rămas pă marjini! Nu zic că nu trăbă sport, da liga a 4-a era binie, că era cu ai noști păntru ai noști, nu cu vinituri pă bani mulți! Daca numa jumate din bugetul echipei venea de la Primarie și restul de la privați (că-s dăstui de-a lungu drumului cătă Arad) …..altă mâncare dă pește! Da na! La PROTV arăți vopsit gardu (mă rog, terenu dă plastic) ….. în spate …. leopardu! Și apropo! Nu era mai bine să se audă dă pita dă Sântana!?

    0
    0
  4. Cand nu te pricepi ,habar nu ai ,dar scri comentarii sa te afli in treaba, da na si alea asa in anonimat sa nu stie lumea cine esti,ca esti prost grămadă.
    Numa ca trebuie sa fi Nealcoș cu asta nea Daniele

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button