Stranieri aradeni

Arădeanul Cristi Gavra vrea să o ajute pe Poli să scape din subsolul ligii secunde: „Sunt profesionist, îmi fac treaba unde e nevoie de mine”





Chiar dacă juniorul Patrick Pașcalău nu a rămas la Poli, marea rivală a UTA-ei va avea un atacant din Arad. Este vorba de mult mai experimentatul Cristian Gavra (29 de ani), care s-a despărțit de Ripensia, o altă divizionară secundă timișoreană, ceva mai bine clasată decât „alb-violeții”. Totodată, „vârful” recunoaște că a fost în discuție și cu CS Dumbrăvița, care reprezintă și ea județul Timiș în anti-camera Superligii.

De la ora 16, Gavra va răspunde pentru prima oară la comenzile lui Octavian Benga la Poli și explică de ce i-a ales formația „alb-violetă” în detrimentul celorlalte grupări timișene. „După cum se știe și s-a scris și în presă, la Ripensia s-a ales un proiect bazat pe tineri, care nu mă mai includea și pe mine. Așadar, după o discuție cu domnul Dumitru Mihu am decis să ne despărțim de comun acord, eu chiar le mulțumesc pentru colaborare și le urez baftă mai departe. Nu ascund faptul că am fost în negocieri și cu Dumbrăvița, dar pur și simplu am optat pentru Poli. Cei de aici m-au dorit mult, domnul Benga și stafful administrativ m-au asigurat că nu vor fi nici probleme financiare, așa că sunt gata să dau 100% pentru noua mea echipă. Nu are nicio legătură că sunt arădean și joc la Poli, eu chiar sunt plecat de acasă de aproape 15 ani și peste tot mi-am făcut treaba pe unde am jucat. Asta vreau și la Poli, sunt profesionist, vreau să-mi ajut echipa să iasă din situația grea. Sigur, fiind atacant, principala mea misiune ar fi să dau goluri, sper să reușesc cât mai multe, dar cel mai important este ca Poli să-și îndeplinească obiectivele”, ne-a declarat noul atacant al „alb-violeților”.

Cristian Gavra a început fotbalul la CSȘ Gloria, a mai trecut pe Romvest și FC Sânleani, iar în 2011 a devenit fotbalistul Academiei Hagi. A evoluat cu Viitorul în primele două ligi ale României, dar și la Gaz Metan Mediaș, Universitatea Cluj, Academia Clinceni și, ultima oară, la Ripensia. În această iarnă a avut o ofertă și de la Șoimii Lipova, dar a dorit să continue să evolueze în Liga a 2-a și încă aproape de casă. În prima parte a sezonului a marcat de două ori în contul celor de la Ripensia.

6 comentarii

  1. Sper sa retrogradezi cu Poli, si sa ramai cu ei in Liga a 3-a…mai bine mergeai la Dumbravita, scriai istorie pentru ei…dar esti un slab…sper sa nu mai vad stiri despre tine

    0
    0
    1. De ce trebuie sa jignesti omul ? Cu ce ti-a gresit omul ? Ca a ales Polu ? A fost cumva ofertat de Uta si a refuzat ? Nu mai fi asa ….

      0
      0
      1. Imi retrag doar cuvintele: „..dar esti un slab”; in rest nu am spus nimic gresit. A ales Poli, si sper sa retrogradeze cu ei…eu, in comment, nu am precizat de vreo oferta de la UTA. Am specificat doar de colega de judet a lui Poli, Dumbravita, cu care a fost in tratative avansate, dupa scrie in liga2 prosport ro

        0
        0
  2. Baftă multă să îi scapi pe jegoșii ăia de la retrogradare! Cred că ai ales în ,,dușmănie” poli pt că nu ai fost ofertat vreodată de UTA! La Lipova am auzit că ai cerut 100 de milioane salar, căcații violeți nu cred că îți oferă nici jumătate! Să fi sănătos!

    0
    0
  3. Superb articolul precum și comentariu la acest subiect,îl avem pe Benzar ca și contră ?
    Mulți vorbesc, puțini pricep!!!

    0
    0
  4. Daca suporterii ar gandi inainte sa urle, ar constientiza ca ura fata de Poli nu genereaza nimic, innafara de dispute. Că o categorie de suporteri se hraneste cu injuraturi, pumni si picioare e o realitate care ar trebui tratata ca atare, izolat. Daca esti civilizat si pe un vecin sau apropiat nu il suporti il injuri toata ziua?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button