Crisul Chisineu-Criș

Popa și Vecerdea – noutățile de la reunirea Crișului, după Nistor și Gavrilaș a plecat și Moise! Popovici: „Obiectivul – participarea la baraj!”





Crișul Chișineu Criș a pus, la rându-i, punct vacanței de iarnă pentru a pregăti un sezon de primăvară la finalul căruia și-ar dori să dispute barajul pentru promovare în Liga 2-a. Până una alta, formația pregătită de Dan Stupar, Remus Lung și Ovidiu Pașcalău mai trebuie să rezolve „ecuația” calificării în play-off, prin obținerea a minimum 5 puncte din 9 posibile din disputele cu Buziaș și Reșița (în deplasare) și Cermei (acasă). Oar în condițiile în care Pobeda (care s-a și despărțit de marea parte a jucătorilor cu experiență) și mai ales Pecica fac maximum de puncte până la finalul sezonului regular.

La reunirea de azi, de pe arena „Aurel Ardelean”, Dan Stupar i-a avut sub comandă și pe cei doi fotbaliști transferați, pentru moment, în această iarnă. Despre primul, sportarad.ro v-a informat deja încă de la începutul anului, fiind vorba despre David Popa. Atacantul de 25 de ani s-a despărțit de CS Dumbrăvița, dar nu s-a întors  la Cermei, ci a dorit să se lupte pentru promovare cu Crișul. Al doilea este un mijlocaș de bandă de 19 ani, care vine sub formă de împrumut de la CSC Șelimbăr. În prima parte, Ruben Vecerdea (foto) jucase tot în Liga a 3-a, dar la ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898, echipa de pe locul 7 din seria a 9-a. Stagiunea trecută, noul junior al Crișului a bifat 7 partide și un gol pentru Șelimbăr, cu care și-a reluat – de altfel – pregătirea și în această iarnă, dar a fos direcționat de Claudiu Niculescu la Crișul.

Popovici: „Vrem să-i oferim antrenorului un lot cât mai competitiv”

Totodată, formația de pe Crișul Alb s-a despărțit în această pauză competițională de Alexandru Nistor, care a ales Sântana, de Iulian Gavrilaș, carea trecut la Cermei și Andrei Moise. Totodată, situația golgheterului Cătălin Barbu este incertă, dar e greu de crezut că atacantul ce aparține de FC Argeș va mai evolua sub comanda lui Stupar. „Barbu este deocamdată absent motivat, să spunem, trebuie clarificată situația sa cât mai curând. În atac l-am adus deja pe David Popa, pe bandă pe tânărul Vecerdea, dar mai suntem în discuții și cu alți fotbaliști. Antrenorul ar mai dori întăriri în toate compartimentele, dar rămâne de văzut ce putem rezolva. Vrem să-i oferim un lot cât mai competitiv, cu care sperăm să ajungem la barajele de promovare în Liga a 2-a. Sigur, încă nu e încheiată nici lupta pentru accederea în play-off, trebuie să fim concentrați și pe acest prim obiectiv stagional, dar avem încredere că-l vom realiza cât mai repede posibil. Mai vrem să le mulțumim pentru ceea ce au făcut pentru echipa nostră și lui Alex Nistor, Andrei Moise și Iulian Gavrilaș, de ei ne-am despărțit deja oficial”, a menționat Ioan Popovici, managerul celor de la Crișul.

De la reunirea de azi au absentat motivat Denis Janu (care se întoarce mai greu din vcaanță din Republica Moldova), Claudiu Popa (care a susținut un examen la facultate) și antrenorul cu portarii, Ovidiu Pașcalău, prins și el cu o problemă de ordin personal. Jucătorii Crișului își reintră treptat în efort, având programat primul amical pe 4 februarie, cu Cermeiul. Șimand (8 februarie), Felnac (11 februarie), Sighetul Marmației (15 februarie), CAO Oradea (18 februarie), Unirea Sântana (22 februarie), Lotus Băile Felix (25 februarie) și Podgoria Pâncota (4 martie) sunt restul adversarilor din amicalele iernii. Este posibil ca Stupar să mai caute adversari și pentru data de 1 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button