Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Golurile s-au născut greu în primul amical al iernii între divizionarele terțe arădene: Șoimii Lipova – Gloria LT Cermei 1-1





Prima „ciocnire” amicală a iernii între două divizionare terțe arădene le-au adus față în pe Gloria Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova. Inițial, partida trebuia să se joace la Cermei, dar din cauza precipitațiilor căzute în ultimele zile ea a fost mutată pe „Motorul”. Totul s-a decis în ultimul sfert de oră, când combatantele au marcat câte o dată, pentru scorul final: 1-1.

Testul a avut un ritm bun, destul de echilirat din punct de vefere tactic, dar și cu ocazii de ambele părți. Vlad, Hațegan și Andrieș (în două rânduri) au avut situații bune pentru „sămădăi”, în timp ce dincolo Enciu (de două ori), D. Rusu și Modan i-au dat băti de cap lui Creța, portarul „demisionar” de la Cermei, dar care ajută în absența lui Bodea (accidentat) și Zamfir (care și-a cerut plecarea la altă echipă).

Primii au „lovit” cermeianii, în minutul 76, când Novac a fost pe fază la șutul lui Vlad respins de Buta. Egalarea a venit 9 minute mai târziu, când David Pop I a profitat de o minge care s-a plimbat în careul advers și a trimis la colțul lung.

Cristi Todea a avut din noua oamenii numărați, căci pe lângă cei doi portari, nu i-a avut la dispoziție nici pe Piț și Hrudei. „Un meci bun cu un adversar care ne-a pus în difucultate în special în repriza a doua, atunci când s-a aflat pe teren cu jucători care pot fi titulari la orice echipă de Liga a 3-a. În schimb, noi eram deja pe un fond de uzură, căci am jucat și azi în doar 16 jucători, iar pe Gruiescu l-am schimbat încă din prima parte. Cu toate astea, am marcat primii, însă era clar că vom ține greu de rezultat și am fost egalați. Dar, pentru al treilea test în 7 zile sunt mulțumit de băieți, e clar, însă, că a mai avea nevoie de întăriri în toate compartimentele”, ne-a declarat Cristian Todea, antrenorul Cermeiului.

Și Lipova a utilizat un singur goal-keeper, dar de luni va apărea la echipă și Ionuț Poiană. „Încheiem o săptămână cu două jocuri de pregătire, astăzi a fost un joc în multe rânduri de luptă, cu efort bun din partea ambelor echipe, chiar dacă s-au marcat doar două goluri, au fost destule situații de poartă. Ne-a lipsit luciditatea și lipezimea în ultima treime, nu luăn deciziile corecte, dar – pe undeva – este normal pentru acest moment al pregătirii. Avem timpul necesar să progresăm de la antrenament la antrenament, până la începerea campionatului”, a spus Adrian Abrudean, care-și va vedea elevii la lucru cu Dumbrăvița și Socodor în săptămâna ce urmează.

Formații:

Cermei: Creța – Balazs, Lazăr, Clipotă, Deta – Gruiescu (30 Mateucă), D. Salka, Hațegan, Varga – Vlad, Șimăndan. Au mai jucat în repriza a doua: Andrieș, Novac, Cleuță, Stamorean.

Lipova (prima repriză): Buta – Clej, Nagy, Giosu, Pamfile – Bulza, Jichici, Gavrilă, D. Rusu – Popovici, An. Rusu

Lipova (repriza a doua): Buta – Cristiu, Sabău, A. Popa, Angheli – Grigoriu, Susan, D. Pop, D. Rusu ( 70 Gavrilă) – Enciu, Modan.

Arbitri: Răzvan Măstăcan – Nicoleta Sandu, Alexandru Cohuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button