ACB Ineu

Pașcalău a revenit cu gol în amicalul UTA U18 – ACB Ineu 4-1





După ce a cedat clar cu Dumbăvița (1-4) și Șoimii Lipova (1-5) în primele amicale ale anului, echipa de tineret a UTA-ei s-a revanșat în fața celor de la ACB Ineu cu un 4-1 fără prea multe comentarii. Băieții lui Gaica, Ungur și Bogoșel conducea cu 3-0 încă de la pauză, în fața unui adversar plin și el de juniori, unii dintre ei chiar mai mici decât utiștii.

Gaica: „Pașcalău revine cu un plus și va prinde și mai mare încredere după antrenamentele cu prima echipă”

Scorul primei părți a fost stabilit de Bădău, Pașcalău și Popa și tot Bădău a marcat în repriza a doua pentru utiști. Rucăreanu a marcat în comtul ineuanilor, cu 20 de minute înainte de final. Stafful tehnic al „roș-albilor” i-a testat și pe fundașii de 16 ani, Scarfaru (CSC Ghiroda și Giarmata Vii) și Găvrescu (CFR Cluj U17), dar l-a avut, după an la dispoziție, și pe Patrick Pașcalău. „Îl cunoaștem pe Patrick, sigur va aduce un plus pentru noi, mai ales că el va prinde încredere la antrenamentele primei echipe. Ni s-a transmis să-l folosim mai mult în banda dreapta, pentru a se acomoda cu postul, căci, se știe, acolo e locul juniorului la prima echipă. Altfel, de jocul de azi nu putem fi decât mulțumiți, pentru efort și implicare după o săptămână încărcată, cu antrenamente solicitante și testul greu cu Lipova”, a menționat Sandu Gaica. Pentru UTA U18, săptămâna următoare, urmează testele cu Pecica și Periam.

Doi jucători francezi la Ineu! Mihuț: „Ritm scăzut din partea noastră după o săptămână de acumulări”

Ineuanii au avut numeroase absențe pentru acest prim amical al iernii. Hulbăr, Denis Mâneran, Zdrențan au absentat din rațiuni medicale, Mendy și Banam se află în probe la CS U Craiova, iar Florea e învoit din motive legate de noua sa carieră profesională, cea de pompier. În schimb, au apărut pe gazon mijlocașii francezi, Joseph Kouadio (24 de ani) și Moussa Niakate (22 de ani), sosiți pe filiera lui Patrice Feussi, fost fundaș la UTA în urmă cu 14 ani. De mâine, ACB-ul începe stagiul de pregătire de la Moneasa. „Am avut un ritm scăzut după o săptămână de acumulare, sunt lucruri normale pentru perioada pe care o traversăm. Suntem mulțumiți de antrenamentul făcut, am și văzut la lucru mulți copii, dar și cei doi jucători francezi de abia sosiți la Ineu. Au făcut și ei o mișcare bună timp de o repriză, sperăm să-și aducă aportul în perioada următoare la îndeplinirea obiectivului. Mai avem discuții cu doi jucători, vedem săptămâna viitoare cum se vor finaliza. Duminică plecăm în cantonament la Moneasa împreună cu echipa Under 17, întărită cu câțiva de la Under 16 și ieșim sâmbăta viitoare cu un amical la Sebiș, cu echipa gazdă”, a spus Teodor Mihuț, antrenorul ineuanilor, alături de Cristian Sculici.

Formații:

UTA (prima repriză): Mociu – Manoilă, Fuken, Bokse, Anișorac – Ristin, M. Salka – Mitu, Ekmecki, Bădău – Pașcalău.

UTA (repriza a doua): Bârlădeanu – Joldea, Murgu, Scarfaru (Ghiroda), Găvrescu (CFR II) – Țintaș, Mircea – Calotă, Popa, Ronai – Andreaș…Morar

Ineu (prima repriză): Tulcan – Spătaru, Purlea, Șerban, Nica – Niakate – D. Mâneran, Sas, Ndoye, Kouadio – C. Goia (2007, Viitorul)

Ineu (repriza a doua): Merșca – Narcesovici, Cahill, Patrick Pavel (2006, Viitorul), Palcu – V. Roșu (2006, UTA) – Jurj, Rucăreanu, Szoke, Udrescu – Toure.

 

 

 

Un comentariu

  1. De ce sa fie transformat Pascalau din atacant in mijlocas dreapta? Daca baiatul are calitati de atacant….asa vrea Balint?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button