UTA Arad

Bara l-a cunoscut pe Meszar, discuțiile despre prezentul și viitorul UTA-ei vor fi reluate – probabil – peste două săptămâni





UTA a pierdut pe teren propriu cu CS Mioveni, 1-2, chiar sub privirile lui Nicolae Bara. Fostul președinte al arădenilor între anii 2006-2008, când echipa activat tot în Liga 1, și-a manifestat dorința de a se implica din nou la clubul de pe Mureș și a trimis și o scrisoare de intenție în acest sens în luna decembrie a anului trecut. Apoi a declarat că va reveni la Arad pentru a avea o primă discuție cu actuala conducere a „roș-albilor”, ceea ce s-a și întâmplat vineri și sâmbătă.

Mai precis, Bara l-a cunoscut pe Alexandru Meszar, dar nu s-a ajuns la discuții concrete despre forma de implicare a fostului deputat la UTA. S-a discutat mult despre trecut, despre ceea ce a pățit fostul om de afaceri în urmă cu mai bine de 15 ani la Arad, plecând de la relațiile sale cu Sandu Ion și Gheorghe Falcă ce l-au determinat să arunce prosopul. Despre prezent și viitor, probabil, se va vorbi mai mult în următoarele întâlniri, prima dintre ele urmând să aibă loc – chiar conform lui Bara – cu ocazia confruntării de peste două săptămâni, tot de la Arad, cu FC Botoșani.

Deocamdată, Nicolae Bara și-a manifestat din nou public intenția de a investi la UTA, singur sau în colaborare cu alți parteneri, însă ar fi dispus să ofere și doar ajutor logistic dacă e nevoie de implicarea sa. Pe tot parcursul șederii sale la Arad, fostul șef al „roș-albilor” a fost însoțit de Traian Constantin Igaș, președinte de onoare al clubului în urmă cu mai bine de 15 ani.

4 comentarii

  1. Sa vedem ceva concret , și , cât mai repede , chiar ne-am saturat sa vedem echipa ruptă în două , unii hăis și alții cea , iar rezultatele vorbesc de la sine . Domnul Bara va sufla și in iaurt de data aceasta , pe bună dreptate dealtfel .

    0
    0
  2. Bara „inconjurat” numa de „oameni buni”! Lupii au simtit sangele(banii) si au inconjurat berbecu! Ma umfla rasul cand vad poza si zambetele pe la coltul gurii! Fiecare doarme asa cum isi asterne! Sa imi traiti tot mai bine de acuma!

    0
    0
  3. Omul acesta a spus clar ca nu revine pana ce Falca conduce Aradul!

    Va intreb, acum cine conduce acest oras si UTA?

    SI ATUNCI NE INTREBAM CUM DE A VENIT!

    ESTE UN FASSS MARCA MESZAR CA SA MAI LINIȘTEASCĂ OAMENII înainte sa ne bage gu…oaiele in b

    Doamne da sa gresesc!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button