Sporturi de contact

Judoka de la CS Universitatea Arad&CS Podgoria Ghioroc și CSM s-au întors cu medalii de la turneul internațional de pe Dunăre!





Rezultate importante pentru două cluburi arădene la Cupa Drobeta – Trofeul Vasilan Mirela Livia. Turneul internaţional a fost onorat cu prezența de aproximativ 450 de judoka de la 48 de cluburi din România, Serbia, Ungaria, Ucraina, Moldova şi Bulgaria.

Combinata CS Universitatea Arad&CS Podgoria Ghioroc și-a angrenat majoritatea sportivilor la categorii superioare de vârstă și a obținut medalii prin: Elena Costea (under 16) – aur; Carolina Szabo (U21) şi Maria Dragomir (U12) – argint; Emanuela Kocsis (U16) şi Răzvan Agrima (U14) – bronz. Au fost aproape de podium Ariana Csapo şi Victor Coste, ambii la categoria U14. Pe locul 7 s-au clasat Iannis Salasan (U14) şi Vlad Simon (U16).

 

La rându-i, CSM Arad a participat cu trei judoka la prima competiție din acest an, desfășurată în weekend la Drobeta Turnu Severin. La U12, categoria 46 kilograme, Răzvan Andreescu a obținut medalia de aur. La U21, categoria 44 kilograme, Timeeea Hegyi s-a ales cu „argintul” și tot la același nivel de vârstă, dar la categoria 57 kilograme, Ruth Stanciu urcând pe a treia treaptă a podiumului, pentru medalia de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button