Alte sporturi

Sportivii de la Asociația Clubul West Sport se vor bate pentru medaliile naționale pe ergometru în martie, chiar la Arad!





La un secol distanță de la primul campionat naționale de canotaj defășurat Arad, Asociatia Clubul West Sport a obținut organizarea Campionatului Național pe Ergometru. Medaliile la categoriile juniori, tineret, seniori și master (feminin și masculin) se vor da pe data de 4 martie, la Sala Sporturilor „Victoria” din orașul nostru.

Liliana Tătar speră în rezultate bune și din partea sportivilor arădeni, Iulian Tătaru, Călin Iercan, Gheorghe Ila și Cristian Văleanu (categoria master), dar și a juniorului Arthur Sarkozi. „Federația Română de Canotaj a ținut cont de faptul că am dat ultimii doi campioni naționali la master, pe Iulian Tătaru și Narcis Banciu, cu mențiunea că acesta din urmă are momentan ceva probleme medicale și prezența sa la competiția de pe 4 martie e pusă sub semnul întrebării. Totodată, s-a considerat că Arad și clubul West Sport merită să organizeze acest eveniment major la exact 100 de ani distanță de la primul campionat național de canotaj ținut în orașul nostru. Eu sper să se implice și primăria municipiului Arad, dar și mai mulți sponsori în buna desfășurare a acestor naționale. Totodată, sperăm că sa atragem cât mai mulți copii spre acest sport, unul de tradiție și rezultate frumoase de-a lungul anilor, chiar dacă acum  este doar pe ergometre”, menționează Tătaru, antrenoare la Asociatia Clubul West Sport Arad.

„Încălzirea” se va face tot la Arad, chiar în weekend, mai precis sâmbătă, la fost fabrică Teba, cu „zona” Cupei României pe Ergometru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button