Cluburi polivalente

CSȘ Gloria Arad își face propria gală, performerii anului 2022 vor fi premiați marți seara!

Sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Școlar Gloria Arad au avut un an 2022 foarte bun din punctul de vedere al rezultatelor obținute la competiții oficiale naționale și internaționale și al convocărilor la loturile naționale. Atleții Mihai Motorca și Vanessa Oriaku, nominalizați între cei mai buni performeri arădeni ai anului trecut și pregătiți de profesorul Constantin Miclea, nimeni altul decât antrenorul anului la Gala Sportului Arădean 2022, vor fi doar câțiva dintre cei recompensați de club.

Munca și rezultatele excelente ale sportivilor vor fi recompensate, cu ajutorul partenerilor și sponsorilor, în cadrul evenimentului organizat marți, 7 februarie 2023, ora 18, la Sala Unirii (Bulevardul Revoluției, nr.81) și intitulat Gala Sportivilor CSS Gloria Arad 2022. Practic, Paul Barta sau Ioan Coste își văd concretizate eforturile făcute în ultimele luni de zile în cadrul unui eveniment pe care și-l permit cluburile mai stabile din punct de vedere financiar.

Gala Sportivilor CSS Gloria Arad” va avea la Sala Unirii

Mesajul nostru – „Copiii au nevoie de susținere pentru practicarea sportului de performanță și îi așteptăm pe toți cei care pot să ajute să ni se alăture” – a fost recepționat și, pe parcursul anului 2022, au fost alături de noi partenerii și sponsorii care au făcut posibilă și această premiere”, este mesajul conducerii clubului. Se aduc mulțumiri sportivilor și profesorilor CSS „Gloria” Arad, dar și sponsorilor, partenerilor și părinților copiilor, pentru sprijinul acordat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button