Fotbal feminin

Ex. utista Casiana Roz, singura noutate de la reunirea fetelor de la Piroș Security! „Leoaicele” încep play-outul Ligii I pe 4 martie





Partea a doua a stagiunii Liga 1 la fotbal feminin bate la ușă, iar AC Piroș Security Arad va avea treabă în play-out, unde pleacă de pe antepenultimul loc în clasament, cu 5 puncte. Chiar pe 4 martie, „leoaicele” au meci extrem de important, la Galați, împotriva formației de pe ultima poziție, de care se poate distanța decisiv.

Pregătirea a început de luni, sub comanda lui Nicușor Tanasoglu și Elizei Bozian, cu trei antrenamente pe săptămână, pe terenurile din Mândruloc și Șega. E programat și un prim amical, cu fetele de la UTA care activează în eșalonul trei, dar – probabil – va și un duel cu Banat Girls, care va evolua în play-off în acest sezon.

La nivel de lot, până la această oră, avem parte de o plecare și de o venire. Fundașul Andreea Tomescu va juca în Italia din această iarnă, în timp ce la Piroș Security a venit Casiana Roz. Vorbim despre o tânără fotbalistă de bandă, de 17 ani, care a evoluat la UTA în prima parte a sezonului. La antrenamente s-a prezentat din nou și Loredana Cosma, care a fost accidentată în prima parte a campionatului. Totodată, portarul Maha Shehata participă la un stagiu de pregătire cu naționala Egiptului și va reveni la Arad pe finalul lunii.

Obiectivul fostei medaliate cu bronz rămâne în acest sezonz salvarea de la retrogradare. „Am strâns rândurile și de pe 4 martie reîncepem bătălia. Am adus o jucătoare de la UTA, pe Casiana Roz și speram să ne înțelegem cu Poli pentru două fotbaliste. Nu am reușit, dar lotul rămâne competitiv pentru obiectivul salvării de la retrogradare”, a spus președintele grupării „roș-albe”, Pavel Piroș.

Pogramul play-outului Ligii 1 pentru fetele de la Piroș Security:

Universitatea Galați – Proș Security Arad (4 martie)

Piroș Security Arad – Fotbal Club Baia Mare (19 martie)

CSM Alexandria –   Piroș Security Arad (26 martie)

Fair Play Joc Cinstit – Piroș Security Arad (1 aprilie)

Piroș Security Arad – ACS Târgu Mureș (23 aprilie)

Piroș Security Arad – Universitatea Galați (30 aprilie)

Fotbal Club Baia Mare – Piroș Security Arad (7 mai)

Piroș Security Arad – CSM Alexandria (14 mai)

Piroș Security Arad – Fair Play Joc Cinstit (21 mai)

ACS Târgu Mureș  – Piroș Security Arad (28 mai)

Play-outul începe de la următoarea situație din clasament, iar ultimele două clasate vor retrograda direct în eșalonul secund:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button