UTA Arad

Neagoe: „Dovadă de mare caracter, băieții au reușit să întoarcă meciul împotriva unei echipe foarte bune, care joacă dur”







Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova, s-a declarat mulțumit după victoria cu 2-1, cu UTA și a dezvăluit că unii dintre elevii săi au avut probleme medicale înainte de confruntarea din această seară.


Plecând de aici, fostul atacant al „Științei” consideră și mai prețioase cele trei puncte ce o duc pe Universitatea Craiova pe locul 3 în Superligă, cel puțin până la Farul – Rapid și FCSB – Sepsi. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!


„În primul rând, vreau să-i felicit pe băieți pentru că au dat dovadă de mare caracter în această seară și aici vreau să remarc câțiva jucători care au avut mari probleme medicale înaintea acestui joc. Mă refer la Andrei Ivan, care a fost foarte răcit în urmă cu 2 zile, nici nu a ieșit din cameră. Avea temperatură, frisoane și, sincer, nici nu știu cum a jucat în această seară, chiar merită felicitări. Alex Mateiu, la fel, cu răceală destul de puternică. Nici Crețu nu este sută la sută, are probleme, era cu gheață la picior, încă are probleme cu acel tendon. La fel, Baiaram vine după o operație destul de complicată. Nu este ușor pentru noi, dar asta este situația. O spun acum, nu am spus-o înainte de joc, nu am încercat să îmi găsesc cumva un alibi, eu nu fac lucruri de genul ăsta. Dar, sincer, în această seară chiar merită să spun realitatea, după tot ceea ce a fost zilele premergătoare acestui joc, băieții merită felicitări. Încă o dată au dat dovadă de mare caracter, au reușit să întoarcă jocul împotriva unei echipe foarte bune”, și-a început discursul la flash-interviuri Neagoe. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Tehnicianul craiovean a vorbit și despre desfășurarea partidei și erorile din jocul echipei sale, dar și părțile bune, cum au fost schimbările ce au adus un plus. Koljic chiar a marcat golul de trei puncte al formației din Bănie. „Sunt puțin supărat, pentru că nu trebuia să primim gol la acel corner pe fond de dominare a noastră. Nu ne creau problem, dar a venit acea fază. Am pierdut o minge în terenul advers cu mare ușurință, iar după aceea le-am acordat un corner, efectiv i-am invitat în careul nostru și nu aș vrea să se mai întâmple lucruri de genul ăsta. În sfârșit, dacă adversarii au corner trebuie să ne marcăm oamenii, să nu primim gol. Știau fiecare ce au de făcut, lucrăm foarte mult aceste faze fixe, trebuie să fim mai responsabili, asta este singura mea nemulțumire în această seară. Și mai vreau să le mulțumesc și suporterilor, pentru că au crezut și au fost lângă noi până până la final. Ne-au împins de la spate și, sincer, băieții au demonstrat că merită să fie susținuți până în ultimul moment. Puteam să mai marcăm goluri, i-am prins pe spații mari și nu am luat cele mai bune decizii. Dar, e adevărat, au avut și ei iarăși ocazii la faze fixe, ne-au creat mari probleme. Dar, știam aceste lucruri, că sunt foarte periculoși la fazele fixe, dar și pe contraatac, de asta am făcut și schimbare. Pe Raul Silva nu l-am schimbat pentru că nu făcuse un joc bun, ba dimpotrivă, dar am vrut să forțăm, să marcăm goluri. L-am tras pe Screciu acolo, jucător care are o viteză mai bună și el și Zajko și am văzut schimbarea pe care au făcut-o ei. Otele trecuse atacant central și din cauza asta am făcut schimbarea, ca să putem să marcăm din nou. Vlădoiu putea să marcheze sau să dea pasă de gol, băieții și-au făcut treaba și merită felicitați. Întotdeauna sunt foarte importanți jucătorii care vin de pe bancă în timpul jocului, de asta suntem aici, să încercăm să facem modificări dacă ceva nu merge ca să câștigăm jocul”, a mai afirmat Eugen Neagoe.

„Principalului” oltenilor i s-a adus la conoștiință că UTA se consideră nedreptățită după faza din minutele de prelungiri, când nu s-a dat penalty la intervenția asupra lui Pășcălău. Pe de altă parte, Neagoe a subliniat din nou faptul că echipa arădeană este una agresivă. „Nu am revăzut absolut nici o fază din timpul jocului și, sincer, aș putea spune vreo prostie acum. Nci că a fost, nici că nu a fost, greșeli s-au mai făcut de-a lungul timpului. Nu pot să comentez acea ultimă fază, chiar nu pot să comentez. În schimb, știam că joacă agresiv, le-am spus acest lucru jucătorilor noștri, le-am atras atenția încă de acum trei zile. Și anume că UTA este o echipă agresivă, care joacă foarte dur. Așa s-a întâmplat și etapa trecută, dacă îmi aduc aminte cei de la FCSB s-au plâns și cred că au avut și puțină dreptate, au fost acele faulturi ale lui Batha… Dar nu vreau să intru în detalii că mă pierd și îmi pierd concentrarea pe ce avem noi de făcut, dar sunt o echipă care joacă foarte agresiv, joacă dur. Dar nu cred că se poate pune problema de arbitraj”, a mai punctat „Geană”, care întrebat cum se vede play-offul a adăugat: „Cred că puteam să avem mai multe puncte dacă eram puțin mai atenți”.



FOTO: Eugen Neagoe îl îmbrățișează pe Petre Gavrilă, fostul fundaș al „Științei” în anii 60, care a dat lovitura de începere a meciului cu UTA

3 comentarii

  1. Aceasta caricatura de antrenor spune ca Balint îi invata pe jucatori sa joace dur si sa mearga la alt sport…in schimb marii „antrenori” din Romania îi invata pe jucatori sa se tavaleasca la orice contact, sa cerseasca faulturi sau cartonase. Balint are dreptate! Cu atitudine de domnisoare cand jucam meciuri internationale suntem mancati. Iar aseara nu stiu unde au fost acele duritati. Atat la Cluj cat si la Craiova faulturile mai dure au fost facute de gazde, iar aseara Ivan nu a luat nici macar galben la acea calcare asupra lui Batha. E adevarat ca si ai nostrii au pus piciorul de cateva ori mai tare la minge si au facut cateva faulturi de joc…însă eu nu am vazut nimic nesportiv aseara la UTA.

    0
    0
  2. Craiova, cu Neagoe nu joaca nimic. Vedete, bani, postul e monitorizat. Norocul la câte un rezultat . Fără vreo speranța la titlu cu gândul la racolari pentru rețetă la stadion. Încă puțin și le pune piedica echipa lui Mititelu.

    0
    0
  3. Da, echipa joacă dur. Fac apel din nou la statistici. Pe ce loc se află UTA la cartonase galbene și roșii? Sau și asta e tot parte a planului de a elimina echipa din Liga 1?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button