Fotbal judetean

Echilibru la Graniță, gazdele au condus doar două minute: Frontiera Curtici – Păulișana Păuliș 1-1 + FOTO





Anul a început cu goleade pentru Frontiera Curtici și Păulișana Păuliș, care le-au dat 6, respectiv 8 codașelor din Zăbrani și Nădlac, dar asta nu a garantat prea multe reușite în întâlnirea de azi, de pe terenul „ masă de biliard” a arenei de la Graniță, pe o vreme superbă de primăvară. Cei aproape 100 de spectatori au trebuit să se mulțumească cu câte un gol de fiecare parte, legate unul de celălalt.

Cel puțin în prima repriză, cele două formații nu și-au făcut prea mult rău. „Fronti” a fost periculoasă doar în două rânduri, după „capul” lui Lolea de puțin alături, dar mai ales în urma pătrunderii lui Avrămuțiu pe stânga până în careul de 6 metri, unde Horvat a blocat prompt unghiul de finalizare. Dincolo, Păulișul a avut câteva șarje bune în benzi, însă doar o situație de poartă, după șutul cu efect al lui Moldovan, de puțin alături.

Nimic nu prevestea un start de repriză secundă atât de disputat, când am avut două ocazii mari și câte un gol de fiecare parte. Brândușe a ratat primul, cu capul, după cornerul lui Zubașcu, iar reluarea spectaculoasă, din voleu lateral a lui Avrămuțiu, a fost respinsă de Horvat. Curticenii au insistat și în minutul 57, C. Morariu a alunecat la picioarele lui Gligor și Leah a pus mingea pe var pentru Frontiera. A executat precis Lolea și amfitrionii aveau avantaj pe tabelă. Însă, bucuria a durat exact două minute, căci Pleșca a egalat cu o puternică lovitură de cap la cornerul lui Mandache.

A urmat un joc pe contre, cu finalizări slabe, din afara careului, de-o parte și de cealaltă. De abia în primul minut de prelungire, Brândușe a provocat plonjonul lui Trifoi cu un șut pe colțul scurt de la 20 de metri, iar Calvin a trimis slab cu capul la centrarea din lovitură liberă a lui Gligor.

Așadar, tabela a rămas fixată la 1-1, scor stabilit după o oră de joc. Chiar și cu un punct, Frontiera și-a apărat locul 4, la cota 26 de puncte, în timp ce Păulișana o egalează pe Viitorul la „borna” 25.

Bogoșel: „Ne așteptam la mai mult, doar că, din păcate, atât am putut astăzi”

Prin prisma cărților de vizită ale majorității jucătorilor săi, Curticiul era favorită la câștigarea celor trei puncte, cu atât mai mult cu cât juca acasă și a avut parte și de – poate – cea mai bună suprafață de teren din județ la ora asta. „Ne așteptam la mai mult, doar că, din păcate, atât am putut astăzi. E prima oară când am intrat și noi pe terenul nostru, ne-am antrenat la Șofronea, pe un teren mai mic. Vreau să cred că ăsta ar fi principalul motiv pentru care nu am reușit să îi desfacem, să ne creăm mai multe ocazii. Am avut două-trei situații bune, am ratat, am dat gol, dar am cedat rapid. Am luat gol la o fază fixă imediat la două-trei minute și n-am mai putut reveni. Cred că după cum s-a desfășurat jocul am fi meritat – poate – mai mult, dar asta este, atât am putut astăzi. Am făcut două modificări la mijlocul terenului la pauză, Blănaru vine după o perioadă în care nu s-a antrenat tot timpul cu echipa și am considerat să schimbăm doi mijlocași central, el și Varga erau puțin obosiți și am zis să venim cu puțină prospețime la. Din păcate, nu ni s-a arătat. Suntem pe locul 4, obiectivul nostru propus de băieți a fost sau este să fim în careul de ași la sfârșitul campionatului. Bineînțeles că ne dorim mai mult, să câștigăm fiecare meci, doar că uneori, pur și simplu, nu iese”, a precizat Costel Bogoșel, antrenorul lui „Fronti”, care nu poate conta nici acum pe Ionuț Prică, care are o problemă medicală.

Georgiu: „După ce s-a văzut în teren, este un rezultat echitabil”

Păulișul a fost echipa ce a marcat cele mai multe goluri în prima rundă, dar, astăzi, apetitul său ofensiv nu a fost foarte mare. „ Știam că o să fie un meci de care pe care, de 1X2, dar cel puțin noi nu am reușit să ne scoatem toate armele din dotare, ca să zic așa. La fiecare meci mă aștept să, cel puțin, îmi doresc câștig, dar astăzi, după ce s-a văzut în teren, este un rezultat echitabil. Au fost situații de ambele părți, cu un penalty al gazdelor și cu o revenire rapidă a noastră și cam asta a fost. Îmi pare rău de aspectul meciului, pentru că am fi avut posibilitatea să jucăm pe calitățile noastre pe un teren bun, cu care noi rar întâlnim, dar ne-a lipsit ceva azi. Obiectivul? Trebuie să luăm cât mai multe puncte, să progresăm de la meci la meci, să facem o figură frumoasă în campionat”, a precizat Vasilică Georgiu, antrenorul Păulișanei, care nu a putut conta azi pe Maxim și Ianc.

Formații:

Curtici: Trifoi – Chiș, Calvin, Al. Gligor, Huțanu – Lazea, N. Varga (46 Kocsis), Blănaru (46 D. Negrea, 80 Bonchiș), R. Ardelean – Avrămuțiu, V. Lolea. Antrenor: Costel Bogoșel

Păuliș: Horvat – E. Calancea, Pleșca, C. Morariu, Hrîncescu – Cr. Moldovan, L. Grigorean (80 D. Ștefan), N. Marc, Zubașcu (64) Stoica) – Mandache, Brândușe. Antrenor: Vasilică Georgiu

Arbitri: Darius Leah – Silviu Mocanu, Sergiu Găluți. Observatori AJF: Mihai Jivan, Andras Mako

Galerie FOTO de la meciul Frontiera Curtici – Păulișana Păuliș 1-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button