UTA Arad

UTA dispută testul cu Ripensia pe „Francisc Neuman”, Vukcevic și Benzar sunt așteptați pe teren, Erico e out!



Vremea bună din ultima săptămână i-a făcut bine gazonului cu probleme de pe „Francisc Neuman” și UTA și-a programat amicalul cu Ripensia acasă. Echipa timișoreană, întinerită în această iarnă, având ca obiectiv salvarea de la retrogradarea din liga secundă, va juca sâmbătă dimineață (ora 11) la Arad, în fața unui adversar ce-și propune același lucru, dar într-un eșalon superior.

E de așteptat că exact cu o săptămână înainte de cruciala partidă cu Universitatea Cluj, tot din Calea Aurel Vlaicu, Laszlo Balint să-și vadă din nou la lucru cei doi fundași dreapta din lot. Romario Benzar suferise o ruptură musculară cu Farul, dar a fost pus pe picioare în Serbia, de Marjana Kovacevic, în timp ce glezna lui Marko Vukcevic a fost „îndoită” de ceferistul Maglica, în ultima intermediră a sezonului regular. De atunci, ambii au fost scoși din circuit, prilej cu care Laszlo Balint l-a reprofilat pe Roger jr. fundaș de bandă.

În schimb, UTA l-a pierdut pentru cel puțin trei săptămâni pe Erico da Silva, care s-a ales – la rându-i – cu o ruptură musculară chiar la ultima fază a primei reprize a disputei de la Ploiești, cu Petrolul. Marrone, se știe, și-a încheiat sezonul, Șteau e incert, în timp ce Abeid, Postolachi, Pop, Iurasciuc, Cibi și Pășcălău au răspuns chemărilor echipelor naționale.

Mai rămâne de văzut câte minute vor primi, dacă vor primi, jucători precum Iacob sau Keseru, care nu au mai prins nici măcar un loc pe banca de rezerve în ultimele runde.









5 comentarii

  1. La partidele ramase, toți vor fi fundași și toți atacanți. Ce mai contează cine,, rupt ” Și noi suntem rupți, sufletește. Un meci cu Ripi, ne aduce aminte ca mai ieri eram pe la mijlocul clasamentului și nutream vise de carton. Probleme nu vor înceta și mai dam odată cu banu’. Prin joc curajos , fără tensiunea faulturilor inerente se poate ieși din impas. Rămâne arbitrajul real nu dreptatea tardiva la analiza digi. Rămânem în picioare pana la căderea cortinei.!!

    0
    0
  2. La o ședință tehnica ar merita sa vizioneze meciul poli-uta 3-4 asa poate ar înțelege ce înseamnă sa lupti pentru aceste culori indiferent de unde esti

    0
    0
  3. Domnule Lucian, abia acum am vazut ca ai pus comentariu la unul de al meu („UTA intra pe teren sambata…”), ti-am raspuns la randul meu.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button