Fotbal judetean

Surpriza vine cu amenzi la VI-FE, „vameșii” – eroici fără câțiva titulari: Victoria Felnac – Victoria Nădlac 1-1

Supriză mare la Felnac, în cadrul etapei a 16-a a Ligii a IV-a Arad. După ce i-a ținut piept Socodorului și a câștigat la Sânleani, cu Viitorul a treia forță a campionatului s-a împiedicat pe teren propriu de „lanterna roșie” din Nădlac, ce a și a avut destule probleme de lot în această după amiază. S-a terminat 1-1, iar Lucian Ciba anunță amenzi în cadrul vestiarului.

Și, totuși, se părea că va fi o zi liniștită pentru VI-FE, căci Denis Dancă a deschis repede scorul, după doar 10 minute. A fost o fază jucată cu capul de Șiclovan și introdusă în plasă de mijlocașul lateral tot cu capul: 1-0. Gazdele au avut și alte faze bune, chiar și două bare, prin Morariu, Măgulean și Ghergar, însă și Lasc l-a iertat pe Rusu din poziție de unu la unu cu acesta chiar înainte de pauză.

În partea secundă, felnăcanii au fost de nerecunoscut, iar Nădlacul nu a avut probleme în a apăra buturile lui Nedelea. Iar când a prins ocazia a și modificat tabela. Mai precis, în minutul 72, Rudy Lakatos jr. a bătut bine o lovitură liberă, Bogdan Vlad s-a desprins din zid, a preluat balonul și l-a trimis la colțul scurt al porții lui Rusu. VI-FE a continuat să joace modest și „vameșii” pleacă acasă cu un punct nesperat.

Ciba: „Meciul a fost foarte slab, noi inexistenți, adversara neputincioasă”

Antrenorul Felnacului s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea și prestația echipei sale, anunțând măsuri la nivel de lot. Nu ne-am prezentat cum trebuie, sunt foarte dezamăgit de atitudine, mai ales că toată lumea este la zi cu banii, ni se oferă toate condițiile pentru a ne face datoria și când ni se solicită să facem minimum necesar și vorbim ceva toată săptămâna, nu respectăm nimic. Nicio problemă, zilele următoare voi lua măsuri pentru jucători, vor fi amenzi pentru toată lumea. Suntem o echipă și trebuie în primul rând să ne respectăm pe noi. Meciul a fost foarte slab, noi inexistenți, adversara neputincioasă, cred că prin Liga a V-a se văd meciuri mai plăcute ochiului. Nu știu dacă a fost un accident, așa cum zic ei, pentru că și în tur am jucat slab dar am avut noroc, acum nu a mai fost să fie. Nu se pune problema să renunț, doar dacă se consideră de către conducere că eu sunt vinovat. Am stabilit un obiectiv, eu vreau să câștig toate meciurile, dar dacă ne prezentăm ca și acum este imposibil. Trebuie să luăm măsuri, aștept o reacție din partea echipei etapa viitoare, când ne așteaptă un meci greu la Curtici. Sunt sigur că fața noastră este cu totul alta, dar asta trebuie să o demonstrăm etapă de etapă, nu doar uneori”, a declarat Lucian Ciba.

Lakatos: „Când pui piciorul, ești motivat, încep să apară și rezultatele”

Remiza e cu atât mai prețioasă pentru nădlăcani cu cât au absentat câțiva titulari, precum Dulhaz, Luculescu sau Corbu, iar pe axul central au evoluat doi jucători care au 100 de ani împreună, antrenorul Rudolf Lakatos și fundașul Adrian Moț. „Trebuie să recunoaștem că am avut și puțin noroc, căci cel puțin în prima parte ei au mai avut ceva ocazii clare. Dar, așa cum nu meritram să pierdem la cum am jucat etapa trecută cu Pâncota, acum ni s-a întors și nouă norocul. Ne-am apărat bine, băieții au avut atitudine, iar când pui piciorul, ești motivat, încep să apară și rezultatele. E un punct mare pentru încrederea noastră, acum trebuie să începem să mai adăugăm și altele pentru că am rămas tot pe ultimul loc”, a spus Lakatos, care la 52 de ani a jucat 90 de minute astăzi, la Felnac.

Formații:

Felnac: Fl. Rusu – Mocan, Șiclovan (76 Rădulescu), Țugulescu, D. Morariu – D. Dancă, Măgulean, Drîglă (75 Buz), B. Moldovan – R. Popa (59 Pasăre), Ghergar.

Victoria Nădlac: Nedelea – Sinkovicz, Ad. Moț, Taloș, Gyebnar – Vlad, R. Lakatos I,  R. Lakatos II (90+4 Seciu) – Coriteac – G. Lasc.

Arbitri: Cătălin Iova – Sergiu Găluți, Ionuț Sîrban. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Iosif Lovas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button