UTA Arad

Balint a dat verdictul: „Roger e acum cel mai bun fundaș stânga din România, Keseru se poartă ireproșabil”







UTA leagă pentru prima oară în acest sezon două victorii, cea din play-outul Superligii (2-0, cu U. Cluj) și cea din sferturile de finală ale Cupei României (1-0, cu FCU Craiova). Unul dintre numitoarele comune a fost folosirea lui Roger jr,. pe tot parcursul disputelor, în banda stângă a defensivei, cu toate că cel puțun pentru meciul de aseară era din nou disponibil și Aly Abeid.


Internaționalul din Mauritania părea indispensabil petru echipa arădeană în urmă cu o lună de zile, dar acum pare că trebuie să-și aștepte din nou rândul, mai ales după ultima considerație a lui Laszlo Balint. „Roger a dat satisfacție pe acel post și azi a jucat bine. E concurență, nu e nimeni bătut în cuie pe post, băieții înțeleg, sunt valoroși. Abeid e jucător de națională, dar, până la urmă, Roger e acum cel mai bun fundaș stânga din România”, e de părere antrenorul „roș-albilor”.


De la meciul cu Mioveni, de pe 28 ianuarie, când a fost titular și înlocuit la pauză, Claudiu Keseru nu a mai primit atâtea minute din partea lui Laszlo Balint. Ieri, fostul internațional a jucat pe întreaga repriză secundă, fără – însă – a rupe gura târgului. „A fost clar că Milosevic a fost fizic sub nivelul meciului și am vrut să beneficiem de experiența lui Claudiu. Era nevoie să țină de minge, dar și deschdiă jocul mai mult în flancuri. Nu o să evaluez public jucătorii, mă bucur că, Keseru a intrat, s-a bătut pentru echipă. Am spus-o mereu, Claudiu e jucător al clubului, se poartă ireproșabil, e concurență acolo. Îmi pare rău că nu a avut reușite, dar și pentru că a trebuit să retragem liniile și nici lui nu i-a fost ușor”, a caracterizat Balint prestația fostului căpitan.

8 comentarii

  1. Roger, brazilianul de școală anglo-saxona. Roger poarta efigia de atacant , în realitate un mix între inteligenta în joc și rezistenta unu la unu. Nu ar mira sa aibe și ceva și din portar. Jucător dedicat rezultatului smuls pe linia de sosire. A înțeles ce se joaca pe aici . În actuala forma nu poate lipsi la titulari. Îl vad mai degrabă stăvilind la mijloc atacuri din fașă ale adversarilor. În continuare, echipe bine structurate, ajung repede în preajma lui Kucher. Și ucraineanul admonesteaza nervos, culoare de șut spre poarta. Keseru , un trecut cu prezent incert. De altfel la atac e bine sa rămână mereu un loc liber lângă Postolachi. Deocamdată acoperire judicioasa cu Milo, dar numai deocamdată.

    0
    0
  2. In primul rand ,felicitari si sanatate pentru sotia lu Alax Benga , caruia i-a daruit inca un vlastar.Sa fie sanatos si sa creasca mare , pe urmele tatalui sau.Benga e cel mai bun capitan de echipa de la Gaica ,Botis sau Todea pana in prezent .Am vazut cum il instruia pe portarul nou ucrainean la degajari si la inratari la mingile dificile .Este un adevarat capitan la UTA- in 15 iunie face 34 de ani.Sa fie la noi pana la ramanerea in Liga 1 , si chiar ma imult decat atat.Iubeste Aradul, este trup si suflet pentru echipa si pentru spectatori ! Are o familie frumoasa care s-a acomodat la Arad.Benga cell mai tare capitan in aceasta conjunctura a UT-ei.Felicitari UTA, Felicitari ALEX BENGA.Aradul te iubeste !

    0
    0
  3. Incetati domnilor cu Kucher , ca e un portar slab, un portar de Liga a 2 a, un portar fara joc de picior ,cum incearca unii sa i l scoata in evidenta, un portar foooooarte rigid, nu vad nicio siguranta in el. Jocurile din ultima perioada au fost de asa natura incat sa nu l puna in situatia de a iesi in afara careul , la mingi pe intuitie. Va anunt de pe acum , daca echipa v a fii prinsa sus, n are nicio sansa . E portar de linia portii ,fara mobilitate, intelegeti ce doriti. Si inca un lucru pe care nu l inteleg din partea conducerii, blocati locurile unor portari romani ,pt tot felul de nulitati din afara tarii, macar daca venea un portar de valoare si cu CV bogat.

    0
    0
  4. Balint, fără ca să te critic, dar o remarc fac. Nu poți ca un stadion întreg sa îl vadă pe Keseru un pierde vara de smecher de fotbalist și tu sa îl vezi ca făcând treaba. E sub așteptări.

    0
    0
  5. Bună ziua .. Toată echipa UTA sunt jucători buni …avem jucători profesioniști pe toate posturile nu cred că cineva poate să spună ceva rău despre echipa UTA..De asemenea jucători sunt niște oameni înteligențI șI de onoare……galeria echipei UTA una dintre cele mai frumoase din țară suporteri din tribune suțin echipa. Cu toată dragostea lor [ bravo lor ]conducerea clubului staful șI,antrenorul. Balint șI. Jucători echipei se dăruiesc întotalitate acetei echipei sunt arădean șI suporter al echipei UTA șI iubesc această echipă de mic copil șI am so iubesc căte zile voi mai avea pe acest pământ….Eu împreună cu fica mea roberta avem abonament la tribuna a doua șI am fost prezențI la toate partidele de acasă anul acesta conpetional ……….Respect suporteri șI galeria pentru devotamentul față de echipa noastră iubită. UTA Arad. Pentru asta respect șI mă înclin. În fața dumneavoatră….Succes…… UTA va rămăne în acest an conpetional în prima. Liga. 1. ,,,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button