UTA Arad

Cascini, la prima semifinală de Cupă de când joacă în România: „Ne concentrăm pe ambele competiții, acum suntem cu gândul la Voluntari”







Juan Bautista Cascini a revenit în primul „11” al UTA-ei după aproape o lună și a jucat o oră în succesul cu 1-0 împotriva lui FC U Craiova, care i-a dus pe arădeni în semifinalele Cupei României după o absență de 57 de ani. Argentinianul fusese titular ultima dată în eșecul „roș-albilor” împotriva celeilalte formații din Craiova, după care a intrat de pe bancă în cele două partide din play-out.


După performanța istorică din această seară, utiștii se concentrează pe duelul de sâmbătă cu FC Voluntari: „A fost un meci greu, împotriva unei echipe complicate, nu degeaba s-au luptat până în ultimul moment pentru calificarea în play-off. Cred că a fost un meci echilibrat, am avut posesia în prima repriză, au avut și ei unele situații, dar în final am câștigat și ne-am calificat, asta e cel mai important. Ne vom concentra pe ambele competiții, ambele sunt importante. Acum am obținut calificarea, dar de mâine ne gândim la meciul cu Voluntari, va fi un meci mai greu decât cel de astăzi, trebuie să ieșim din situația în care suntem în campionat. Nu am preferințe pentru adversarul din semifinală, cine câștigă va juca împotriva noastră, dar noi acum suntem cu gândul la meciul de sâmbătă. Apoi vom vedea ce urmează, vom lupta în fiecare meci pe care îl avem de jucat” a declarat sudamericanul după succesul din această seară.


Frigul pătrunzător și starea nefastă a gazonului au afectat puternic partida: „A fost foarte frig, nimeni nu ar fi crezut că în aprilie va fi așa. Terenul a fost greu pentru ambele echipe, dar până la urmă ne-am obișnuit cu el, știm cum trebuie să jucăm pe acest gazon”, a adăugat Cascini.

După reușita decisivă din această seară, Virgiliu Postolachi a ajuns la cota 9 în toate competițiile în acest sezon: „Nu știu care e secretul lui Postolachi, sper să nu îl spună nimănui și să continue în acest fel, va fi bine pentru noi” a adăugat mijlocașul argentinian.

Cascini a jucat în 31 de partide pentru UTA, iar în 22 dintre ele a fost titular. „Depinde de antrenor dacă joc titular sau nu. De fiecare dată când joc, indiferent dacă fac parte din primul 11 sau vin de pe bancă, încerc să dau ce am mai bun, să ajut echipa, să fac ce îmi spune antrenorul. Unele meciuri sunt bune, altele mai puțin, decizia este în mâinile antrenorului, eu tot timpul vreau să joc”, a încheiat fotbalistul care în Superligă a mai jucat pentru FC Botoșani și Academica Clinceni.



Parcursul UTA-ei din această ediție a Cupei este și cel mai bun din cariera din fotbalul rămânesc ak lui Cascini, care atinsese o singură dată faza optimilor înainte de transferul la Arad.

Un comentariu

  1. „Performanță istorică” se poate numi doar pentru o echipă mică nu „mare” precum vă tot lăudați.

    Pentru o echipă mare ca UTA nici nu se poate vorbi în astfel de termeni pentru că aspirațiile trebuie să fie la titluri unu’ și unu’

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button