UTA Arad

Napoli e resemnat: „E o perioadă în care nu ne merge bine”, Drăgan s-a legat mult de starea terenului și admite: „Domnul Mititelul e supărat”







Cel de-al nouălea mandat al lui Nicolo Napoli pe banca lui FC U Craiova 1948 este mare în pericol. Echipa italianului a bifat cel de-al patrulea eșec din ultimele cinci întâlniri, iar cel de azi, cu 0-1, a costat-o eliminarea din Cupa României Betano. Asta după ce s-a pierdut și locul 6 ce ar fi dus în play-outul Superligii.


Napoli a părut destul de resemnat la flash-interviuri, mai ales că formula experimentală aleasă, cu cei mai importanți fotbaliști ai echipei, Yassine Bahassa și Juan Bauza, pe banca de rezerve,  nu a dat rezultate. Totodată, italianul a admisfaptul că FC U Craiova traversează o pasă proastă.„Am încercat să facem un meci bun, dar nu ne-a mers. După 1-0 am încercat să egalăm dar nu am reușit. Am încercat să-i protejez (n.r. – pe Bauza și Bahassa) și apoi să aducem un plus în repriza a doua, dar nu a mers. Și noi am avut două trei ocazii de gol, dar nu am reușit. E o perioadă în care nu ne merge bine, sperăm să fim mai bine când revenim la Craiova unde avem un meci dificil (n.r. – cu U Cluj). Play-out-ul e un turneu dificil pentru toate echipele. Posibil așa să fie, cu echipele din față jucăm, cu cele de jos, deloc”, a spus Nicolo Napoli.


Drăgan: „La fotbal avem rezultate rămânem, nu avem, nu rămânem”

Florin Drăgan și-a concentrat discursul pe terenul greu pe care s-a jucat la Arad și a recunoscut că  patronul echipei craiovene, Adrian Mititelu, are toate motivele să fie supărat. „Felicitări băeiților, au alergat, au dat tot ce au putut, am avut neșansă la Duarte, la bara lu Huyghebaert, pe un teren pe care greu se joacă fotbal. Cam asta a fost istoria acestui joc. Ne-am gândit și la terenul greu când am decis să nu începem cu Bahassa și Bauza, un teren foarte dificil, ca să nu zic impracticabil, dar am decis să forțăm cu ei în repriza a doua. UTA a meritat dacă s-a claificat, le urăm baftă în continuare, importante sunt rezultatele, atât în Cupă, cât și în campionat. Nu știu ce schimbări vor fi, dacă vor fi. La fotbal avem rezultate rămânem, nu avem, nu rămânem. Ăsta e fotbalul, nu vom fi nici primii nici ultimii dacă plecăm. Domnul Mititelu e supărat, e normal să fie. Are dreptate, noi încercăm să facem totul, vrem să câștigăm play-outul”, a punctat unul dintre „secunzii” lui Napoli.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button