UTA Arad

Chindriș: „Sper să le aducem o bucurie fanilor prin cupă, dar acum trebuie să continuăm să câștigăm, mai ales în campionat”







Deseori în acest sezon, Erico da Silva și Andrei Chindriș au făcut ștafeta în centrul defensivei utiste, lângă căpitanul Alexandru Benga. Ambii jucători au fost pe rând accidentați sau suspendați, iar acum e rândul brazilianului să fie în infirmerie.


Chindriș a reintrat cu prestații bune în „11”-le arădenilor, fiind și astăzi unul dintre cei mai buni jucători  pe teren până ce a fost schimbat cu Hoxhallari pe fondul unei probleme de ordin muscular. „A fost un teren greu, dar a fost și mai prost, deci știm cum e. E un început această calificare în Cupă, aș prefera să vorbim după ce încep să meargă toate bine, pentru că încă n-am realizat nimic. Acum trebuie să continuăm să câștigăm, mai ales în campionat. Eu sper să fiu bine până sâmbătă, am simțit o durere musculară în spatele piciorului, nu ar trebui să fie ceva grav”, afirmă fundașul de 24 de ani al „Bătrânei Doamne”.


Andrei Chindriș e conștient că el și colegii săi se pot revanșa pentru sezonul slab  cu un trofeu. „Ne bucurăm foarte tare că suntem în semifinalele Cupei. Dacă în campionat lucrurile nu au ieșit chiar cum am fi vrut la început de sezon, poate le aducem o bucurie fanilor așa, prin cupă. Forță avem, dar trebuie să luăm pas cu pas, avem o semifinală și după să vedem. Nu contează cu cine jucăm, asta dar, știți cum e, în cupă și cu echipe de liga a doua e greu”, a adăugat apărătorul.

Laszlo Balint a vorbit mai în detaliu despre problemele medicale ale elevului său, temându-se că ar putea rămâne în doar doi fundași centrali, ținând cont că și Erico nu va reveni pe gazon mai repdee 3-4 săptămâni. „Să sperăm că nu e gravă accidentarea lui Chindriș, a simțit încărcătură, nu a vrut să riște. Nu ar pica bine să aibă ceva grav și să lipsească mult, să rămânem cu doi fundași centrali”, a spus antrenorul „roș-albilor”



Un comentariu

  1. Modelul de apărător central, Chindriș, îl are lângă el. Vorbim de Benga. Unul dintre cei mai dotați din liga. Nu e de Juventus, dar ar face fata la mai toate competitoarele. Și el are nevoie de un Chindriș dedicat postului. Pe margini sunt oameni. Poarta, măcar a câștigat un om cu noroc. Mulți regretam pe Iacob sau Balauru. Chiar ei parca solicitau o pauza tehnica. În invalmaseala de rezultate proaste, omul tribunei se uita spre portari. Ei nu au fost nici mai buni nici mai rai ca restul. Așteptăm o salvare decenta , obiectivul principal, cu o implicare pana acum ce întra ușor la revelații.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button