Auto-moto

Sebișul a organizat spectaculoasa etapă inaugurală a întrecerii naționale de endurocross, prezențe pe podium și pentru gazde!

Clubul Lion Racing Team Sebiș a organizat zilele trecute etapa de debut a întrecerii naționale de endurocross, la care au concurat clasele: MOTO-A, B, C, Veterani; QUAD-A și C; ATV-A și C. Organizatorii au pregătit pentru acest sezon competițional un traseu nou, marcat însă de vremea potrivnică și de porțiunile cu noroi.

Clubul gazdă, Lion Racing Team, cu numeroase prezențe pe podium

La clasa Veterani, câștigător a fost Viorel Vasile Pop (Master Bike Cluj), urmat de Ștefan Lela și Călin Octavian Petruț, ambii sportivi ai clubul Lion Racing Team Sebiș, anunță Federația Română de Motociclism. La start s-au aliniat și 13 sportivi foarte tineri la clasa Moto C (sub 18 ani), Denis Adrian Apati (Lion Racing Team Sebiș) ocupând în final locul 3. Clubul din Sebiș a fost emisar pe podium și la clasa ATV-C, Răzvan Ioan Muntean (Lion Racing Team Sebiș) ocupând tot locul 3.

La clasa Quad-A, sebișeanul Valentin Stănilă a încheiat al doilea, iar la clasa Quad-C s-a impus Denis Florin Hălmăgean, tot de la Lion Racing Team, colegul său, Darius Florin Feier, ocupând locul 3.

Etapa a doua a Campionatului Național de Endurocross Polaris va fi organizată tot de către clubul Lion Racing Team Sebiș și se va desfășura la Moneasa, în ultimul weekend al lunii aprilie. Federația Română de Motociclism este condusă de ani buni de arădeanul Cristian Mureșan.

Foto: Federația Română de Motociclism, facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button