Auto-moto

Clasări pe podium pentru Racing Team Sebiș la etapa de endurocross









Moneasa a găzduit zilele trecute etapa a doua a Campionatului Național de Endurocross. Clubul Lion Racing Team Sebiș a repurtat noi succese.

Ervin Zsolt Kovacs (Master Bike Cluj), specialist la hard enduro, s-a impus din nou la clasa Moto PRO. Podiumul clasei veterani a fost următorul: Vasile Viorel Pop (Master Bike Cluj), Ștefan Lela (Lion Racing Team Sebiș) și Anton Adrian Olaru (ACS Tourmont). Cotut Raul (Quad Club Timișoara), a fost primul la clasa ATV Hobby. Pe locul doi s-au clasat Paul Tal, iar pe trei Răzvan Muntean, ambii de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

Clasa Quad PRO a fost câștigată fără probleme de Otniel Boloș de la clubul Quad Club Timișoara. Alexandru Mădălin Tudor (ACS Odobești), a terminat al doilea, iar Valentin Stănilă (Lion Racing Team Sebiș) a urcat și el pe podium. Singura clasă la care s-a impus un pilot de la clubul organizator a fost Quad Hobby, prin Denis Hălmăgean  Pe 2 a terminat Attila Jozsa (Go Racing București), iar pe trei Cristian Tulvan (Lion Racing Team Sebiș).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button