UTA Arad

Anton: „Trei meciuri cu Mladinovici tot așa au fost! Am arătat spirit, cred că meritam mai mult, domnul Rednic a venit cu energie pozitivă!”







Parcursul istoric al UTA-ei în Cupa României s-a oprit în semifinale, după eșecul cu 0-1 suferit pe „Cluj Arena” împotriva Universității. Rezultatul final a fost stabilit, în mare măsură, de două decizii întoarse de „centralul” Horia Mladinovici în urma unor informații primite din camera VAR, de la Istvan Kovacs: golul anulat al lui Postolachi și penalty-ul primit de gazde pentru un presupus fault comis de Ubbink asupra lui Remacle. Dan Nistor a transformat lovitura de la 11 metri, iar golul său avea să rămână singurul al partidei.


Titular din nou după ce nu a jucat deloc în meciul cu Chindia, Paul Anton a jucat 66 de minute astăzi înainte de a fi înlocuit cu Idriz Batha. La final, mijlocașul a fost în asentimentul suporterilor arădeni, dar şi a antrenorului său, care au criticat prestaţia arbitrului bucureştean. „Cred că în seara asta meritam mult mai mult, cred că am arătat spirit, am încercat să lăsăm totul pentru noi, pentru club, pentru fanii ăștia care au venit după noi, dar, din păcate, n-am reușit să ne calificăm în finală. Normal că suntem dezamăgiți și supărați, în primul rând pe rezultat. Consider că nu este rezultatul corect, dar asta e, n-aș vrea să intru în alte detalii, pentru că ne așteaptă patru meciuri infernale și poate spun ceva și sunt suspendat. Doar ce s-a întâmplat, trei meciuri cu Mladinovici tot așa au fost. Nu știu dacă sunt niște decizii luate împotriva noastră, nu știu dacă au fost corecte sau greșite, cu Farul, cu Chindia și astăzi.”


Anton este unul dintre cei doi fotbaliști din lotul UTA-ei, alături de Romario Benzar, care a mai lucrat cu noul tehnician al echipei, Mircea Rednic. „Domnul Rednic a venit cu energie pozitivă, a venit în primul rând cu toată experiența pe care o are și important e acum să ne focusăm pe cele patru meciuri din campionat, să scoatem maximum și să rămânem în Liga I” a declarat utistul despre antrenorul cu care a colaborat la Dinamo în două perioade.

Dacă UTA ar fi ajuns în finală, ar fi fost a doua din carieră pentru Anton, după cea din 2016, când formaţia sa, Dinamo, era învinsă de CFR Cluj la penalty-uri.

FOTO: Claudia Carp



4 comentarii

  1. ANTOANE !!! FACETI PE DRACUL IN PATRU si CASTIGATI cu Hermanstandt ca, este traba groasa rau de tot !!! U, Cluj astia va pierde acasa cu siguranta meciul cu VOLUNTARI, se intoarce roata impotriva lor !!!

    0
    0
  2. De ce oare Burleanu nu il schimba pe Vasaras grecul de la sefia arbitrilor care nu i-a nicio masura subalternilor sai care fac greseli grave de arbutraj arbitrand dupa bunul plac ?

    0
    0
  3. Din Canada scriu,acum ca am terminat ziua de lucru.Am reusit sa vad prima repriza inainte de a pleca la servici,si am plecat trmurând de nervi la deciziile,(hotie pe fata),arbitrilor!Uta merita sa câstige asa ca nu au de ce sa le fie rusine;pentru mine ei sânt adevăratii câştigători! Haide Uta ne rămân patru meciuri,cred ca putem sa salvam un sezon catastrofal!!!! Inca o data : Haide UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button