UTA Arad

Sabău i-a stricat debutul lui Rednic pe banca UTA-ei și merge cu U. în finala Cupei României: „Calificare muncită și meritată, nu și-au creat ocazii clare”







La a patra încercare, U. Cluj a obținut prima victorie stagională împotriva UTA-ei. După victoriile „roș-albilor” de la Arad, 2-1 (în sezonul regular) și 2-0 (în play-out) și remiza (0-0) de pe „Cluj Arena”, din retur, „șepcile roșii” și-au adjudecat semifinala Cupei României.


Golul lui Nistor, dintr-un penalty foarte ușor acordat de Horia Mladinovici în minutul 40, la semnalizarea din camera var a lui Istvan Kovacs, a fost suficient pentru clujeni să câștige, mai ales că aceștia nu s-au mai apropiat apropiat de buturile lui Iacob.


Tehnicianul gazdelor recunoaște că UTA a avut posesia în semifinala de joi, dar spune că elevii lui s-au achitat bine de sarcini, astfel că arădenii nu și-au creat situații importante de a marca. „Am reușit să înscriem și era foarte important să ținem de acest rezultat. Lucrurile merg bine. Când suntem cu mintea la ce avem de făcut, ne pregătim foarte bine, suntem disciplinați, aici se face diferența. Am reușit să ținem de rezultat, chiar dacă UTA a avut posesia. Nu și-au creat ocazii clare de a înscrie. E o calificare muncită și meritată”, a spus Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu UTA.

„Moțul” a vorbit puțin și despre finala de pe 24 mai, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de la Sibiu. Acesta e mulțumit că-l va avea la dispoziție și pe Alexandru Chipciu, eliminat pentru două „galbene” după ultimul fluier al lui Horia Mladinovici. Însă, Sabău se gândește și la meciul cu FC Voluntari, de luni.  „E o performanță să joci o finală, un lucru foarte important pentru mine. E un  singur meci, ai nevoie de experiență, maturitate, să stai foarte bine în teren. Eram la retrogradare, încet-încet ne-am revenit. Eu mă bucur foarte puțin, am un joc foarte greu luni, cu FC Voluntari. Lotul este destul de subțire numeric, ne așteaptă un joc dificil, obiectivul salvării de la retrogradare nu este încă realizat, ne așteaptă o muncă foarte grea. Îmi doresc să stau liniștit și să mă bucur și eu puțin. Nu trebuie să ajungem la baraj. Ne așteaptă un meci cu o echipă care nu stă foarte bine în clasament, trebuie să îmi refac jucătorii, lipsește și Chipciu, sper ca Martic să nu fie accidentat”, a adăugat tehnicianul „alb-negrilor”.

FOTO: prosport.ro



3 comentarii

  1. Sabau n-a stricat debutul lui Rednic, ca „U” n-a jucat nimic. Arbitrii au stricat tot meciul si ne-au privat de o finala care era a noastra ! Dar Dumnezeu nu bate cu bita !

    0
    0
  2. Sabau declara si el…cuvinte. Cred ca si el is da seama ca azi si daca cluju’ nu se prezenta, UTA arfi fost penalizata la „masa verde”. Propun ca de acum inainte,jucatorii UTA-ei ,care inscriu, sa se bucure desenand in aer un…dreptunghi!
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  3. Titlurile voastre parca-s soneriile de la fixul de pe vremuri. Inspiratie pura! Sau click Sabau e mai probabil decat click artbitru?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button