Gloria LT Cermei

Cermeiul încearcă să rămână în cărțile salvării pe terenul Buziașului! Pașcu: „Întâlnim o echipă bună, dar poate facem surpriza”







Ce a luat pe mere la Dudeștii Vechi, Cermeiul a dat pe pere cu ocazia vizitei vecinilor din Ineu, aflați la rândul lor în mare dificultate în subsolul seriei a 8-a a Ligii a III-a. După o oră de joc, „sămădăii” îi conduceau cu 2-0 pe cei de la ACB, dar tabela avea să se oprească la scorul de 4-2 pentru vizitatori.



Pașcu: „Am trecut peste șocul rezultatului din etapa trecută”

O adevărată lovitură în moalele capului pentru „roș-albi”, care păreau să-și fi regăsit echilibrul, dar la finalul rundei s-au găsit din nou cu „lanterna” în brațe. „Ne-a luat avântul la 2-0 cu Ineu, am crezut că repetăm scenariul din etapa trecută, de la Pobeda, dar am luat gol din penalty și apoi nu am revenit noi, ci am fost egalați dintr-un eurogol ce ne-a turnat plumb în picioare și am mai luat două goluri pe greșelile noastre. Facem în continuare multe erori personale, lucrăm toată săptămâna, dar la meci facem altceva”, explică Ionuț Pașcu eșecul cu ACB-ul.

Acum, Cermeiul trebuie să-și recupereze rapid punctele pe un teren greu, la Carani, cu Phoenix Buziaș, singura formație ce pare capabilă să le pună probleme pecicanilor pentru locul 3. „Avem nevoie de victorie, dar adversarul este puternic. Buziașul are jucători masivi, cu calitate, ne-au dat șase goluri la Cermei, dar încercăm să scoatem maximum din fiecare jucător. Atmosfera este bună, am trecut peste șocul rezultatului din etapa trecută, a fost ședință luni și apoi am trecut la discuții pozitive. Am încercat să îi motivăm pe băieți, dar singurul rezultat ce contează este cel de vineri, în examenul cu Buziaș. Sperăm să găsim primul 11 potrivit, avem încredere în băieți, se poate întâmpla orice, chiar daca întâlnim cea mai bună echipă din play-out. Noi, în general, am făcut meciuri bune, dacă avem și puțin noroc, poate facem o surpriză”, a adăugat ajutorul lui Cristi Todea pe banca Cermeiului.



Gloria Lunca Teuz, care se află la 9 puncte în spatele celor de la Periam, prima echipă de peste linie, nu va putea conta pe Mateucă, bolnav și accidentat.

Formații probabile:

Buziaș: Lupu – D. Filip, Roșus, Nicolescu, An. Popescu – Marian Musteța, Pureca, Olariu, Românu – Pădurariu, C. Matiș.

Cermei: Bodea – Balazs, Lazăr, Clipotă, Deta – Gruiescu, Salka, Piț, Andrieș – Vlad, Șimăndan.

Arbitri: Costinel Iacob (Craiova) – Flavius Seiche (Sânmihaiu Almaşului – Sălaj), Ștefan Birjac (Păuşa – Sălaj)

Observatori: Florin Marcu (Oradea), Antonie Burtea (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button