Baschet

FCC UAV Arad s-a oprit în faza grupelor la „naționalele” de baschet 3×3, Constanța a luat titlul!După mai bine de cinci ore de întreceri disputate luni la Arena de Baschet din Capitală, primul trofeu național al sezonului în baschetul 3×3 feminin a fost adjudecat de CSU CSM Constanța.


FCC UAV Arad a participat în formula Anamaria Ciotir, Andreea Fleșer, Renata Kovacs și Melinda Timotity, înregistrând eșecuri în ambele meciuri din grupa C:  12-16, cu Sportul Studențesc și 12-15, cu Rapid București și părăsind prematur competiția.


Constanța a luat titlul cu două ex. arădence în lot

În componenta Alina Podar, Teodora Manea, Ecaterina Armanu si Anisia Croitoru, CSU CSM Constanța a trecut în finală, cu 22-10, de Rapid București (Florina Stănici, Adelina Duță, Sonia Cazacu, Alexandra Chițanu). Pe treapta a treia a podiumului s-a situat a doua echipa rezultată din colaborarea cluburilor constănțene CSM și CSU (în componența Dora Ardelean, Bianca Fota, Denisa Fota, Mihaela Panait). Așadar, în rândul medaliatelor au fost și trei ex-arădence: Manea și Armanu, la campioană și Ardelean, la medaliata cu bronz!

MVP-ul competiției a fost desemnată Alina Podar (CSU CSM Constanța), în vreme ce din echipa ideală a turneului au mai făcut parte: Ecaterina Armanu (CSU CSM Constanța), Teodora Manea (CSU CSM Constanța), Florina Stănici (Rapid București) si Bianca Voica-Nagy (CS Vâlcea 1924).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button