Minifotbal, futsal

Army a câștigat Cupa Firmelor și Instituțiilor și vrea în Champions League! La turneul final de la Brașov s-au mai calificat alte trei echipe arădene





Organizatorii Ligii DeSavoia Arad, Cristian Lăzău și Cristian Barna, au pus în scenă, în weekend, o nouă ediție a Cupei Firmelor și Instițuțiilor. La start s-au prezentat 16 echipe, împărțite în patru grupe, iar la final am avut parte de următoatele dueluri „careu de ași”: ISJ Arad – Ergad 1-2 și Ar,y – Yazaki 1-0.

În finala mică „profesorii” s-au impus la penalty-uri (2-1) în fața celor de la Yazaki. Scorul s-a repetat și în finala mare, doar că acesta s-a înregistrat după timpul regulamentar. A fost 2-1 pentru Army, în fața lui Ergad, după reușitele semnate Gurban și Becheș, respectiv Ghergar.

Roman: „În finală s-a văzut experiența noastră acumulată de-a lungul atâtor turnee”

Bucuria câștigării trofeului a fost mare pentru „militari”, care se pregătesc și de turneul final de la Brașov (dintre 16 și 18 iunie), unde mai ajung și celelalte formații arădene din „careul de ași”, Yazaki, ISJ și Ergad. „În finală s-a văzut experiența noastră acumulată de-a lungul atâtor turnee în această formulă. Băieții au înțeles cam tot ce au trebuit să facă pentru a ne îndeplini obiectivul, câștigarea turneului și calificarea la turneul final de la Brașov. Mergem acolo cu gândul de a ne califica în Champions League-ul rezervat Firmelor și Instituțiilor, Bussines Cup, care în acest an va avea loc în Antalya. Sau sperăm ca măcar una dintre echipele arădene să ajungă acolo, le urăm de pe acum baftă și celor de la Ergad, ISJ Arad și Yazaki. Le mulțumim organizatorilor pentru condițiile oferite, dar și adversarilor pentru jocurile bune prestate și fair-play”, a spus Alin Roman, antrenorul-jucător al celor de la Army, care de această dată nu a putut intra în teren din cauza unei probleme medicale depășită de curând.

Dar, a avut un lot bun dispoziție, format din: Augustin Ligurar, Adrian Tăutan – Adrian Gurban, Lidian Becheș, Alin Gomoi, Marius Kati, Bogdan Lucea, Viorel Rus, Dacian Olteanu și Mihai Hornar. Becheș a fost desemnat și cel mai bun jucător al turneului, iar Gurban a ieșit golgheterul competiției. Mihai Baciu (Yazaki) a luat titlul de cel mai bun portar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button