UTA Arad

Otele – prezentat oficial de CFR Cluj, nigerianul se desparte cu greu de suporterii ardeni: ”Mereu veți fi în inima mea”




Philip Otele este singurul fotbalist din lunga listă a „divorțurilor” de care UTA și Mircea Rednic nu ar fi dorit să se despartă în această vară, dar nigerianul semnase încă din iarnă cu CFR Cluj. Fotbalistul și-a făcut până la final treaba în „alb-roșu”, a marcat chiar ultimul gol stagional al arădenilor, în manșa secundă a barajului de menținere cu Gloria Buzău, câștigată cu scorul de 5-1 de echipa cu care-și încheie oficial conturile pe 30 iunie.


”Mulțumesc UTA pentru toate amintirile frumoase. Multă iubire pentru suporteri, mereu veți fi în inima mea. Mulțumesc frumos pentru tot” – a fost mesajul de adio al lui Otele, care astăzi a fost prezentat oficial de CFR Cluj.

”Bine ai venit, Philip Otele!

Începând din această vară, mijlocașul Philip Otele va îmbrăca tricoul alb-vișiniu

Nigerianul de 24 de ani vine în Gruia de la UTA Arad, după o perioadă de un an și jumătate petrecută la echipa arădeană, unde a bifat 58 de partide și a înscris de 11 ori. Îi dorim multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj!” – e anunțul grupării din Gruia.

Pe lângă cele 11 reușite la UTA, nigerianul a mai oferit și trei assisturi în cele 16 luni petrecute la echipa din Arad. „Jos pălăria pentru Otele, s-a antrenat și a răspuns pozitiv când am vrut să-l bag. Chiar dacă a semnat cu CFR, a vrut să intre în acest meci. Iar azi, în ultima clipă l-am băgat pe Postolachi și nu pe el titular acolo. în stânga. Îi urez succes, oricând are o poartă deschisă aici”, declara Mircea Rednic la finalul partidei cu Gloria Buzău.

CFR Cluj a oficializat tot astăzi și numirea pe banca tehnică a lui Andreea Mandorlini (62 de ani), care-l înlocuiește pe Dan Petrescu, plecat în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

3 comentarii

  1. Cu Otele am trăit ceva momente de fotbal autentic. Am putea fi supărați pe noi, nu pe el. A făcut ce-i trebuia lui, nu noua ! Cu ceva larghete, și când numai era al nostru a zâmbit printre lacrimile destinului.!! Era Otele jucător de clasa ? Nu știm. Ce știm e ca i-ar fi prins bine pe stânga lui Rednic.. Gafele pe final nu ii sunt caracteristice. Am putea spune ca a fost singurul care a respectat un plan la o echipa fără… plan. La o echipa de linie , care se respecta un Otele trebuie sa apară curând.. Mai dureros e când va juca împotriva publicului care l-a născut. Asa e la fotbal un joc la care jucător sau spectator îți lași jumătate din sănătate.!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button