UTA Arad

UTA își ia fundaș dreapta tot din Muntenegru: Marko Roganovic a ajuns deja la Arad!







După despărțirile de Romario Benzar și Marko Vukcevic, UTA a rămas fără fundași dreapta de meserie. La pregătiri, Mircea Rednic l-a primit pe Andrei Haloș, un apărător de bandă de 22 de crescut chiar de academia „roș-albă”, însă acesta poate fi cel mult o dublură pentru SuperLigă.


Titularul ar putea veni tot din Muntenegru, ca și Marko Vukcevic și se numește tot Marko…Roganovic (27 de ani). Acesta dă cel mai bun randament ca fundaș dreapta, însă poate juca şi în stânga sau în centrul apărării. A evoluat în ţara natală la Buducnost, FK Cetinje și FK Mladost (actuala OFK Titograd), iar în ultimele două sezoane a îmbrăcat tricoul formației albaneze KF Laci, cu care își încheie contractul la 30 iunie.


În stagiunea precedentă a strâns 41 de prezențe (33 în campionat, 4 în Cupă și 4 în preliminariile Europa Conference League), bifând 91% dintre minutele echipei sale în prima ligă albaneză.

Roganovic are în total 14 meciuri în preliminariile Europa League și Conference League, fiind integralist în „dubla” dintre Laci și Universitatea Craiova din 2021, când albanezii au produs surpriza și au eliminat formația olteană cu scorul general de 1-0.

Are în palmares un singur trofeu, Cupa Muntenegrului, câștigată în 2018 cu Mladost și 6 prezențe în echipa U21 a țării sale. Fotbalistul e deja la Arad, s-a antrenat sub comanda lui Mircea Rednic, iar mâine ar putea bifa câteva minute în amicalul în familie programat la 11, pe terenul ICRTI.



7 comentarii

  1. Mai oameni buni….am stat mult in expectativa,sa scriu sau sa nu scriu despre asa ceva…
    In sfarsit nu ne aruncam pe transferuri,de multe ori inutile,dovedite…Daca va aduceti aminte,am fost primul care am „inventat” notiunea „”Elefanti”…Pai asa erau cei din era Mihalcea…Apoi s-a considerat gresita abordarea si s-a dat mana libera unui antrenor pe care nu l-ar fi recomandat absolut nimic in afara de Metaloglobus,de parca ar fi venit direct de la Coverciano,adica Balint…Ideea era ca de pe atunci,ceva nu functiona la el…Pompos,filozof,orgolios,razbunator…Da,adevarat,am defilat pe promovare dar apoi s-a cacat in bocanci,Play-off-ul ne-a fost cu mari emotii,stim cum si in ce fel…
    In loc sa pastreze oamenii de baza,si-a adus alti melteni de-ai lui Apostu,care nu revereau la UTA nici macar in visele cele mai frumoase…Samanta de scandal,mereu….Ne ancoram,ne focusam…A doua desalecare a fost identica,cu alte „dume de doi bani”..Discut,vorbesc,am dezbatut….Era gata,gata sa ne duca direct in Liga a 2-a…Banii,ochiul dracului…As vrea sa stiu povestea unui Wagner,Ongaro,Laukzemis si altii de acest nivel…
    Apoi am crezut in alta fantasma…Cuplul Poenaru&Duna,Stan si Bran….Cine a cerut jucatorii respectivi si fara cracnire,conducerea le-a dat pe tava…Pai si atunci?La placinte inainte,la razboi inapoi?
    Acum cer bani,logic…dar pentru care prestante?
    Una peste alta,li se vor achita,azi,maine sau la limita de termen,care-i problema?Ce datorii avem?Cui?
    3-5Mil Euro este fix nimic la UTA,fata de alte echipe,gen Minamo,Hermanstadt,KFR,in insolventa….
    Instigatorii de servici sa taca,nu au decat sa-si faca propria echipa,cu investitori dubiosi…Cale libera pe maidane!
    Deocamdata UTA are continuitate,jucam tot in prima liga,greseli se fac si se vor mai face multe,absolut clar…
    Sau voi vreti sa spuneti ca Targoviste era echipa de retrogradare,la ce jucatori au avut?
    Carcotasii sa stie ca UTA nu a avut niciodata restante salariale in prima divizie,mai mult de o luna si o saptamana,doar ca anumiti factori influentabili sapa mereu la temelie…In afara de sportarad si Leo Sfara,restul publicatiilor sunt aservite unor doritori de imagine…Cautati cui apartin respectivele publicatii si cine semneaza articolele mereu denigratoare..
    REPET:Nu mor caii cand vor cainii!
    Am abonamente dar anul acesta le maresc numarul,si de-al dracului.”Trai baftalo”!

    0
    0
    1. Toată stima domnule!
      Admin, nu poți scoate de la sertar niște comentarii legate de jucatori sa vadă băgători de vina cum ii făceau praf pe toți iar acuma plang după ei? Foarte bine ca au plecat jucatori care au făcut egal cu a 5-a echipa din liga a 2-a dar ei încasau câte 90-100k pe an! Pentru ce?? Care jucător din cei plecati chiar merita banii in rsportu cu ce au dat? Eu salut conducerea pentru curajul acesta.

      0
      0
  2. Unii comentează fara să știe ce scriu . Că de ce au plecat unii, că de ce nu vin alții etc
    Unii arunca bolovani înspre Balint dar îl ridică în slăvi pe Meszar, de parcă primul ar fi pătruns prin efracție pe banca tehnică. Fracturi logice, adică.
    Iar o a treia categorie , cei care vad echipa , cu lotul actual, in primele 3-4 echipe. Eu plusez, că nu mă doare gura, cu lotul actual UTA se bate la titlu!

    0
    0
  3. Eu vă propun un jucătur extraordinar. Pe Mitru de la F.C. Avântul Cocomârla. Mijlocaș de meserie. Scuipă mare. Din mijloc nu umezește spectatorii . Fuge ca dracu. Când birtașu aleargă după el, pentru că nu a plătit consumația:
    hușșș și până a doua zi dispărut este.
    Este și tehnic. Câteodată reușește singur să se ridice din șanț .
    Este liber de contract.
    Luați legătura urgent cu el. Îl găsiți la Birtul Sătesc Până la ora 09.00 este treaz

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button