UTA Arad

Meszar îl anunță pe Balint și stafful său: „Își vor primi bănuții cu întârziere, așa cum au întârziat și rezultatele…Vedem unde ne duce strategia asta”





Laszlo Balint și „secunzii” săi își cer restanțele salariale de la UTA prin memorii depuse la FRF, însă Alexandru Meszar îi informează că mai au de așteptat. Probabil, gruparea arădeană va face recurs la deciziile Comisiei de Disciplină a FRF, urmând să câștige ceva timp.

Sau cel puțin asta înțelegem din ceea ce le-a declarat Alexandru Meszar colegilor de la iAM Sport. „Ce știu e că ne-am despărțit pe cale amiabilă, mai avea o sumă de ridicat, sigur e vorba de un salariu sau maxim două. Toată lumea, inclusiv stafful și jucătorii care au contribuit la contraperformanța noastră, vor primi bănuții în așa măsură, cu întârziere, așa cum au întârziat și rezultatele. Noi am stat până la ultimul meci, ca să evităm o catastrofă”, a spus conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”.

Având girul lui Mircea Rednic, UTA și-a revoluționat lotul în această vară. Până acum în locul celor 19 jucători care au plecat au sosit, oficial, doar trei jucători, Cooper, Dumitrașcu și Carp, iar Meszar mai spune pentru aceeași sursă: „Având în vedere valoare jucătorilor, ambiția staff-ului pe care l-am stabilit la început de sezon și condițiile financiare și cele pentru performanță, ne-am așteptat la un rezultat mult mai bun. Acum facem modificări majore. Schimbăm 90 la sută din lot, alt staf tehnic, salarii mai mici, prime mai mari. Vedem unde ne va duce strategia asta. Sigur, așa plecăm la drum, avem încredere”.

16 comentarii

  1. Banii, în cazul nostru salarile mari, nejustificate, nu garantează perfirmanța.
    Señor Meszar ar fi trebuit să știe asta.
    La fel cum ar fi trebuit să aibe un plan B, la fel cum domnul Asumat trebuie să fie conștient că orice contract trebuie respectat și că nu poți oferi salarii pe care nu ți le poți permite.

    Management de bază, signore Meszar.

    0
    0
  2. La fel de întârziat își primesc banii și domnul Meszar, doamna Meszar@co, la cei din conducere mă refer?
    Sau singurul vinovat pentru lipsa rezultatelor este domnul Balint?

    0
    0
    1. Balint este cel care a visat noaptea ceea ce si-a dorit si a primit dimineata!Punct!Ulterior tot scuze si alibiuri de doi bani…

      0
      0
  3. Balint ne dezvăluie încă o dată că toate vorbele de atașament față de club, oraș, suporteri, sunt apă de ploaie. Dacă era așa cum spunea, ne ducea în Play-off, lăsând la o parte animozitățile, ranchiuna, răzbunările. Daca ar fi putut, bineînțeles. Foarte bun răspunsul. Nenea Gyuszi, după faptă și răsplată.

    0
    0
  4. Îndeletniciri care nu figurează în nomenclatorul de meserii.. Ce scoala, măcar de idei, trebuia sa urmeze Meszar care garanta succesul ? A greșit pro bono, mizând pe un caracter mic al unor pigmei mari la sfat și mici la stat. Eu și acum laud pornirea dansului de a face din Balint un antrenor de casa, cu veniri și plecări, cum a fost și nea COCO. Nu a ieșit, o permanenta la A, cât o performanta de grătare la Igas. Și eu puneam sume mari la o revelație. Dar cu cine, cu Ubink.? Meszar chiar… mesianic pentru final. Echipa mea pentru nepotul Vanter. IACOB – – ROGANOVIC, BENGA, CARP, ABEID – – R. POP, DUMITRAȘCU, STAHL, ISAC – – POSTOLACHI, COOPER .!!!

    0
    0
    1. Gavriluță ?️?nici jumătate din transferuri nu sau făcut, au plecat mulți asta este, păcat de batha, să vină mulți juniori, un suporter adevărat acceptă orice și retrogradare dacă e cazul, nu prea comentez de conducere căci mă depășește, nici eu nu sint perfect și nici altul, la ce jucători am avut (jumătate internaționali sau foști) trebuia tot în play off să fim, dar noi tot sperăm la mai bine, și va fi bine, ?️?forza Uta oriunde, oricând ?

      0
      0
    2. Gandindu-te ca au plecat 19 si au venit 3, pare ca primul 11 nici nu suna rau. Dar ar mai trebui si cateva rezerve de acelasi nivel.

      0
      0
  5. Transferuri , mierea poliflora a unui nou sezon. ! Așteptarea caineasca pe caniculă sau furtună. Cei vreo patru sosiți, cât o trupa de zece plecați.? Ne dorim. Un amănunt poate trecut cu vederea. Lăsând deoparte banii mai dezbrăcați, privirile unor noi înregimentați merg și spre relații, atmosfera de club, așteptări. Ori cu regret la UTA, nu au dominat relații de grup, de înțelegere în sensul de potriviri de intenții. Fracturi grave de interese, ca la o echipa la retrogradare. Atunci renunti la 20 de jucători. Cine ar veni la o adunare, unde toți își dau în cap. Tot Meszar nu a lăsat sa se vadă acest aspect. Bila alba.

    0
    0
  6. Balint ramane acelasi orator ca si Iliescu…Cand termina de vorbit,de fapt nu a spus nimic deosebit…Ii era teama ca nu isi primeste leafa?Chiar asa?Orgoliul si caracterul razbunator l-au facut sa recurga la comisii…de parca nu i-ar fi ajuns o vorba sau o hartie oficiala de la club,ca pana la data de….i se achita tot…Noi,in schimb,era gata,gata sa primim de la el o retrogradare….
    In primul rand,i s-a intins o mana,dupa episodul Craiova,atunci cand nu l-ar fi angajat nimeni,cu toate ca eu(cel putin)am sperat ca va repune pe traiectorie ce a nenorocit gelatul..Acum vad cu alti ochi si raman la parerea ca prea tarziu a fost demis!
    Sa vedem de acum cine il va angaja?Fazanii nu mor…ci doar se schimba!

    0
    0
    1. Giro u sti absolut tot…la orice se scrie pe sportarad nu lipsesti prin comentarii …u sti tot de salarii u sti tot tot… ce oameni

      0
      0
  7. Balint, Poenaru, Croitoru, Balint-Steaua, Lăcătuș, Nunweiler, încercări cu parafa rece. Argumentam poziția lui Meszar, care a vrut sa,, lipească ” ceva stabil. Rezultatele acorda gradele de excelenta. Nu cele conjuncturale. Rednic cu manual exersat, și el supus rezultatelor. Bagajul la ușa, o metafora acceptata și onorata.!!

    0
    0
  8. Dualitatea culorilor. Cu noul sezon e de dorit o personalizare a echipamentului de joc în sensul respectării actului de naștere. Și rosul și albul mixate în proporții de recunoaștere. Ce identitate are echipa în rosu complet, alb complet sau griul pijamalei turcești ?? De revenit, cu concurs profesionist, la albul imaculat cu dunga roșie pregnanta pe piept , ori alb cu litere mari UTA, roșii pe piept, ca exchibitie un verde crud de deplasare. La alegere. Nu mai vrea nimeni cred, culorile care dau migrene de trista amintire. Cotitura , nu răsucire pe călcaie.

    0
    0
    1. CORECT!Nu ne caracterizeaza identitatea prin gri,albastru,camuflaj,etc!Asta doar daca sponsorul tehnic nu impune asa ceva..Tot ce-i posibil…

      0
      0
  9. Oare Gyuszi a venit de capul lui la UTA? Daca el e vinovat, Meszar cum o fi?
    Fractura de logica la unii suporteri. Părerea mea.

    0
    0
  10. Vinovăție Balint=vinovăție Meszar
    Cine nu crede sa mai vadă inclusiv poza articolului, ii da domnul Meszar tricou personalizat, după care îi da un șut în dos.
    Dar domnul Meszar este imaculat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button