Fotbal juniori

Copiii de la Team United Sânpaul au făcut legea la Cupa Crișul





A 5-a ediție a Cupei Crișul a adus, sâmbătă, față în față aproximativ 300 de fotbaliști de la 105 de echipe, care s-au duelat la 6 categorii de vârstă (2011-2016). Copiii de la Team United Sânpaul, antrenați de Cristian Irimia, au dominat întrecerile la 2015 și 2016, câștigând absolut toate partidele disputate pe terenurile de la Sântion și Borș.

Derby-ul arădean cu Atletico câștigat clar la 2015

La categoria de vârstă 2015, Team United a primit doar trei goluri în 5 meciuri și a marcat nu mai puțin de 28. Formația din Sânpaul a trecut cu: 7-1 de Rapid Oradea, 5-1 de A.S. Suplac,  3-1 de A.C.S. Kids 3-1, 5-0 de Atletico Arad (negru) și 8-0 de Sportul Șimleu. Cristi Irimia a contat pe: Marian Șoica, Luca Pușcaș, Răzvan Feier, Dario Gorovei, Marco Benc, Alvin Gace, Albert Mîț, Dario Costea și Darko Lazăr.

Ana Pocei și Ștefania Bălăban și-au adus aportul la succesul grupei de 2016

La 2016, succesele au fost și mai clare pentru Team United Sânpaul și fără gol încasat, adică: 12-0 cu Rapid Oradea, 7-0 cu Primavera Satu Mare, 8-0 cu Zenit Oradea și din nou 12-0 cu A.C.S. KIDS. Pe marginea terenului din Borș a stat Ovidiu Dragalina, care i-a dat o mână de ajutor lui Irimia, acesta din urmă având treabă cu cealaltă grupă la Sântion. Ștefania Bălăban, Rareș Hanza, Lucas Avram, Andrei Demian, Ana Pocei, Rareș Dragalina și Rareș Ursulescu au fost autorii parcursului fără greșeală al echipei din județul nostru.

Dario Gorovei, respectiv Rareș Hanza s-au ales și cu premii speciale pentru cei mai buni jucători ai echipelor lor.

Irimia: „Pun mult suflet și pasiune cu acești copii

Povestea frumoasă a început acum nici doi ani, iar cel mai în măsură să ne descrie debutul proiectului și ambițiile clubului este fostul portar de succes al fotbalului arădean, Cristian Irimia. Într-un timp relativ scurt, acesta a reușit cu multă pasiune și muncă să culeagă primele roade. „Este un club înființat de mine de la zero, nu cred că avem nici doi ani, dar eu sunt mai puțin important în acest proiect, cei mai importanți sunt copiii și viitorul lor, pentru ei fac totul. Eu mai joc în Liga a V-a, am terminat pe locul 3 în serie, dar atât eu cât și colegii și prietenii mei o facem din plăcere, de distracție mai mult. În schimb, pun mult suflet și pasiune cu acești copii, nu este deloc ușor, pentru că suntem cumva în umbra marilor cluburi și academii de fotbal din Arad, dar eu cred că am reușit într-un timp relativ scurt să construim pe principii sănătoase, cu disciplină și condiții bune, un club frumos. Sunt niște copii minunați, pe care i-am selectat din Sânpaul și Șofronea, cu grupele de 2015 și 2016 am participat deja la turnee, am fost chiar și la Cupa Atletico, iar acum la Cupa Crișul. Am și copii ceva mai mari, de 2013-2014, iar din vară o să vreau să înscriem două echipe, la juniori E și F. Suntem susținuți de Primăria Șofronea, iar pe această cale țin să le mulțumesc, și celor de acolo și celor câtorva sponsori ce ne susțin. Condițiile sunt foarte bune, avem un teren bun la Sânpaul, cu vestiare, sală cu aparate și wireless, iarna ne antrenăm în balon, pe sintetic. Vreau să le ofer copiilor posibilitatea să crească într-un mediu sănătos, să îi și cresc cu această mentalitate de a fi disciplinați și serioși”, afirmă Irimia.

CS Team United Sânpaul organizează preselecții pentru copii, iar cei interesați îl pot contacta pe Cristi Irimia, telefon: 0746749419.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button