UTA Arad

Kyvon „Jason” Leidsman e noul atacant al UTA-ei, olandezul a jucat la seniori doar în Eerste Divisie!







S-a risipit și „misterul” Jason la UTA. Atacantul olandez Kyvon Leidsman este de 9 zile la Arad, a jucat și în amicalul de la Socodor, dar Mircea Rednic i-a protejat identitatea pentru că acesta semnase un preconcontract cu Quick Boys, echipă din liga a treia batavă.


Între timp, lucrurile s-au rezolvat și vârful de 24 de ani a devenit oficial fotbalistul „Bătrânei Doamne”. Practic, Leidsman și-a legat cariera la seniori de un singur club până în prezent, Top Oss, în liga secundă olandeză (Eerste Divisie), sezonul 2020-2021 fiind cel mai bun al său ca și realizări, adică 6 goluri și o pasă decisivă.


”Kyvon Leidsman este de astăzi noul vârf al Bătrânei Doamne! Leidsman a semnat un contract valabil pe un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Puternicul fotbalist batav s-a născut pe 3 septembrie 1998, la Amsterdam, unde a început fotbalul la AFC Youth.

A trecut apoi pe la academiile Heerenveen, De Graafschap și Almere City. Pentru seniori a îmbrăcat tricoul celor de la TOP Oss.



În sezonul precedent a jucat 26 de meciuri în campionat și a înscris 4 goluri.

Bine ai venit și la cât mai multe goluri!” – scriu cei de la UTA pe site-ul oficial al clubului.

A doua achiziție în atac după Cooper

În 2018, noul atacant al „roș-albilor” a prins și patru meciuri pe banca celor de la De Graafschap în Eredivisie, fără – însă – să debuteze. Dacă ar fi să ne luăm după declarațiile lui Mircea Rednic, celălalt atacant de culoare aflat în probe de două săptămâni la Arad, ivorianul Mory Kone, marcator în testul de la Corvinul, nu va fi reținut în lot. Leidsman e al doilea atacant care semnează cu UTA în această vară după Godberg Cooper (ex. Chindia).

Voia să devină fizioterapeut și semnaze în liga a treia olandeză

După cum vă spuneam, Kyvon Leidsman semnase în luna mai un conctract cu Quick Boys, echipă din fotbalul amator olandez. Atacantul intenționa să pună capăt carierei de profesionist, fiindcă își dorea să devină fizioterapeut, s-a și înscris la cursuri, doar că acum își amână planurile. „Ușa fotbalului profesionist o să rămână mereu deschisă, pentru că am ambiția de a evolua la cel mai înalt nivel posibil. Dar o văd pe Quick Boys drept o foarte bună bază. Sunt foarte mulțumit de asta. În plus, recent am aplicat pentru un curs de fizioterapie. În timpul zilei, voi fi găsit mai degrabă la școală”, declarat noul atacant al UTA-ei în materialul de prezentare la noua sa echipă din liga a treia olandeză. Întreg materialul de prezentare al lui Leidsman la Quick Boys îl găsiți AICI

16 comentarii

  1. Uta este aproape să l transfere pe Ivaylo Markov fundaș central bulgar de picior stâng, asta chiar ar fi un transfer bun, hai mai un mijlocas central și pt primele 5 6 etape ar fi bine , și apoi mai luăm ce mai rămâne din păcate pt un club ca UTA

    0
    0
  2. Dumnezeule oare unde ii gasim ? Tot stau si ma intreb cum putem gasi asa jucatori ? Astia cred ca nici impresari nu au . Urmatorul vom constata ca a jucat in selectionata gradinitei. Eu ma mir cum accepta unul ca Rednic sa se umple asa de penibil.

    0
    0
    1. Eu „stau si ma intreb”,de ce Radu nu a fost cooptat in comisia de evaluare a jucatorilor ce urmeaza sa semneze cu UTA,cu siguranta „altfel” ar fi stat lucrurile!

      0
      0
      1. Pentruca nu au fost bani de specialiști de o asemenea anvergura. Păcat! ?

        0
        0
      2. Poate te citesc in etapa 7-8 comentand de lot si de jucatori ceva ca atunci am sa iti aduc aminte de ceea ce ai scris azi . Se pare ca tu esti foarte multumit de jucatori. De caterinca esti bun.

        0
        0
  3. Daca nici acum dupa ce am transferat un fizioterapeut pe postul de atacant nu realizam care e nivelul, atunci e foarte grav.

    Rednic spunea despre el ca este golgheter in liga a 2-a olandeza, tot mai penibile declaratile dansului..

    PS: STIE REDNIC CE FACE!

    0
    0
    1. Da, oamenii inca cred ca Meszar e OK, clubul o duce bine si petardele aduse au fata de LIGA 1. Ciuca batailor vom fi daca nu vin 5-6 jucatori de certa valoare.

      0
      0
  4. Compagno cand a venit in Romania de unde a venit si ce valoarea avea? 75k si club semi-profesionist din San Marino. Uitati in ce campionat jucam si uitati de pe unde au venit jucatorii de pana acum: Ubbink, Batha si ceilalti.

    0
    0
    1. Din selectioanata Vaticanului….:-)))In plus ca joaca si cu lentile de contact…Cred ca astea lipseau lui Dangubici,Hora,Laukzemis,Milosevici si Keseru….

      0
      0
    2. Da, a venit de la Tre Fiori, unde in 41 de meciuri a marcat 37 de goluri si a avut 9 pase de gol, saracul, mai putin si era depasit de un fizeoterapeut.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button