Minifotbal, futsal

Ergad, Premiere și Pletl s-au oprit în 32-imi la Cupa României de minifotbal, Flamura a mers până în optimi la Sibiu!





Turneul final al Cupei României încheie sezonul de minifotbal. La startul competiției de la Sibiu s-au aliniat nu mai puțin de 96 de echipe, între care și patru din Arad: Flamura Roșie, Ergad, Premire și Pletl. Toate au depășit faza grupelor, dar la finalul zilei de sâmbătă niciuna nu se mai află în cursa pentru trofeu.

Flamura a mers până în faza optimilor de finală

În grupa a 10-a, Flamura Roșie a început turneul cu un eșec, 1-3, cu gazdele de la Star Sibiu. Pentru arădeni a urmat succesul cu 6-2, în fața formației din Sălaj, Rapid Peceiu, ce a însemnat și calificarea în primul tur eliminatoriu. Și lucrurile au mers bine și aici pentru „roș-albi”, care au trecut cu 6-0 de Wektra Mărășești , trei jucători reușind câte o „dublă”, Pană, Bukva și D. Florea. Flamura a jucat perfect și în 16-imi, trecând cu un sec 3-0, de Danubius Drobeta. Un autogol și reușitele semnate Mâneran și Hulbăr au decis duelul. Ultimul meci al zilei, în schimb, le-a fost fatal arădenilor, care au cedat cu 4-0 în fața clujenilor de la Joga Bonito Florești.

Așadar, drumul Flamurei Roșii se oprește în optimi. Ionuț Stănilă, Alexandru Mitrea – Robert Balint, Fabian Bogdan, Cristian Bukva, Raul Caba, Alexandru Chepețan, David Florea, Georgian Hulbăr, Florin Mateucă, Dan Mâneran, Alexandru Nistor, Natanael Pană, Adrian Puticiu a fost lotul „roș-albilor” la Sibiu.

Ergad, scoasă din cursă de o echipă din Vaslui

Ergad a mers ceas în grupa cu numărul 15. Arădenii le-au învins fără drept de apel, cu 6-2 și 3-0 pe Mureșul Piatra Neamț, respectiv BVB Alba Iulia. Doar că sâmbătă dimineață, Ivacec Vaslui i-a scos din competiție pe băieții lui Valentin Popa și Andrei Nanu. Moldovenii s-au impus cu 2-1, singurul gol al arădenilor fiind opera lui Șimăndan.

Așadar, Ergad și-au încheiat parcursul în 32-imi, în formula: Cătălin Bujor, Sergiu Pistol, Norbert Polgar, Mirel Arsene, Alex Cioncioiu, Viorel Gabor, Adrian Popa, Silviu Măgulean, Marius Șimăndan, David Covaci, Nicholas Brad, Darius Dolga, Michel Vlad.

Premiere – eliminată la loteria penalty-urilor, Bîlcea – singurul parlamentar de la Sibiu!

Premiere a fost singura divizionară secundă de la Liga DeSavoia care a participat turneul final al Cupei României de minifotbal și după ziua de vineri părea că va avea un parcurs lung. Teamul lui Flavius Măduța, care s-a bazat și pe singurul parlamentar din competiție – deputatul Sergiu Bîlcea, a câștigat ambele jocuri din grupa a 17-a, 6-0 cu Liga Pro Sibiu și 3-2 cu TMV Ovidiu. În 32-imi în calea arădenilor au ieșit cei de la Rologisped Oradea, care aveau să se impună după loteria penalty-urilor. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, reușita lui Premiere venind de la Suslak. Moisă și Dragoș au ratat de la linia de 7 metri, echipa pe Crișul Repede a înscris de două ori și a mers mai departe.

FC Premiere: Emanuel Toader, Alin Potocean – Calvin Ali Tolmbaye, Iulius Arman, Sergiu Bîlcea, Octavian Moisă, Flavius Pavel, Paul Barta, Alin Gligor, Adrian Suslak, Remus Avrămuțiu, Alin Pavel, Ovidiu Dragoș.

Pletl – cea mai tânără echipă de la turneul final al Cupei s-a oprit în 32-imi

Cea mai tânără echipă din competiție, cu o medie de vârstă de 22,1 ani, a fost Pletl Arad. În grupa cu numărul 19, „puștii” lui Radu Pătuleanu, Laurențiu Enea și Denis Buniov i-au bătut cu 5-2 pe cei de la Edei Sibiu și cu 4-3 (la penalty-uri, după ce scorul după 40 de minute a fost 1-1). Bene a fost singurul marcator al partidei din primul tur preliminar, pierdută de arădeni cu 4-1 în fața lui Arhivarul Ploiești.

Pletl: Alexandru Stejar, Răzvan Stanciu – Răzvan Bene, Bogdan Curta, Vlad Selegean, Răzvan Marca, Claudiu Popa, Eric Tripa, Alexandru Hapca, Alexandru Scripciuc și Adrian Stoianovici

Așadar, turneul final al Cupei României continuă mâine, cu faza sferturilor de finală, fără echipe arădene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button