Progresul Pecica

Luca și Toma Bodri se întorc la Pecica, Stupar și Bozian vor testa fotbaliștii africani ai UTA-ei





Progresul Pecica este una dintre divizionarele terțe arădene ce-și încheie vacanța luni. De la ora 18, Dan Stupar și Bogdan Bozian vor conduce primul antrenament al verii, având la dispoziție – la prima vedere – un lot complet.

Și asta pentru că toți fotbaliștii de culoare ai UTA-ei aduși de Cristian Hossu din Ghana și Nigeria (exceptându-l pe Daniel Bruce care e în curtea lui Rednic) vor începe pregătirile cu partenera „Bătrânei Doamne” din Liga a 3-a. Vorbim despre Blessing Kwame Boateng (fundaș dreapta /  fundaș central, născut în anul 2002), Fred Nortey (fundaș stânga 2001), Emmanuel Dogbey (atacant, 2003), David Avulumun (mijlocas defensiv, 2003), Franklin Agha Obinna (fundaș stânga, 2003) și Nasiru Abdullahi (mijlocas defensiv, 2003). Aceștia vor fi evaluați de stafful tehnic, dar cele mai mari șanse să rămână sunt jucătorii de ax central.

Însă, există și două noi certitudini la nivel de lot. Luca și Toma Bodri se întorc la „pachet” la Pecica după patru sezoane. Ambii au pus umărul la promovarea echipei în eșalonul trei în vara lui 2019, Toma mai jucând ulterior în „galben-albastru” și în primăvara lui 2022.  Luca Bodri a fost și în probe la UTA în această vară, dar nu a fost menținut în lot de Mircea Rednic. Frații gemeni de 23 de ani crescuți de echipa emblemă a județului s-au despărțit de divizionara secundă CSC Dumbrăvița în această vară și și-au legat destinele de pecicani cel puțin până în vara anului următor. Toma poate evolua pe ambele benzi ale defensivei, dar și la „închidere”, în timp ce Luca e un mijlocaș ofensiv, putând juca pe orice poziție în spatele „vârfului”.

În afară de jucătorii africani, Pecica va avea – deocamdată – în curte un singur fotbalist împrumutat de la UTA, pe Samir Borcea, dar mai există discuții și pentru alții. La un moment dat, se părea că Lucas Câmpan va continua și el cu Progresul, dar – în cele din urmă – a ales Socodorul, formație ce a promovat în această vară în Liga a 3-a. În schimb, a fost prelungit împrumutul de la Viitorul al lui Victor Gomboș (18 ani).

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button