UTA Arad

Grecul Stroungis a ajuns la Arad și completează o defensivă ce și-a arătat limitele la Galați!





Prima aventură a lui Stefan Stroungis in afara campionatului elen a început astăzi, la UTA. Fundașul central grec în vârstă de 25 de ani evoluase până acum doar la Atromitos, iar astăzi a semnat un contract valabil cu arădenii pentru următoarele două sezoane.


Noua achiziție utistă a fost întâmpinată la stadion de Codru Grădinariu, directorul de imagine al Bătrânei Doamne și-si va cunoaște noii colegi și pe antrenorul Mircea Rednic cu ocazia antrenamentului de duminică.

Până atunci, a făcut un antrenament de dezmorțire alături de ceilalți jucători sosiți recent la Arad, care nu au făcut deplasarea la Galați, brazilianul Freitas, albanezul Marku, plus „rebelul” Chindriș și juniorul Stanciu.

Noul nostru număr 6 a ajuns la Arad!” – scriu și cei de la UTA pe contul de Facebook al clubului. Stroungis a ajuns la Arad prin intermediul lui Bogdan Apostu și pare să-și joace un tricou de titular cu bulgarul Markov, care a arătat mari carențe la primul său joc oficial pentru arădeni.

7 comentarii

  1. DIGI, AR TREBUII HUIDUITA LA ARAD, SA VORBESTI CU ASA URA SI SMECHERIE DESPRE UTA!!! DE CE, DOMNILOR DE LA DIGI, DOAR RAPID, DINAMO SI STEAUA VA PLAC?!??

    0
    0
  2. Asa se influențează și arbitrii.! Venea jocul GALAȚI-UTA, și ei vorbeau unde joaca FCSB cu Dinamo. Sau angajat la Argeș, StanciuDaniel, îl iei analist. Digi sunt particular și nu ai ce face. Ii da banii afara din casa și au sponsorizări în Spania la prima liga. Televiziunea Prima care a preluat ce era pe la Cluj, e slaba ca și TVR. Omul mai prefera și ca-n-ca-n. Dacă zici ceva, spun ca asta e politica lor editoriala și îți închide gura. Murdăria asta Digi e întrecuta de furtul tehnologizat cu VAR, ce i-ar face invidioși pe hoții de buzunare.!

    0
    0
    1. ai dreptate,digi e o televiziune comerciala,dar si angajatii sai exagereaza, multi sunt neprofesionisti si nu sunt obiectivi,mai mult suporteri decat comentatori impartiali…..echipele din bucuresti nu au mai luat un campionat de 10 ani,dar cu ele se deschid stirile si emisiunile indiferent de liga in care joaca..digi sponsorizeaza in spania pana castiga definitiv controlul asupra comunicatiilor in comunitatile de romani ,apoi gata..In Romania au sponsorizat activitati pana au devenit lideri de necontestat de piata..serios,de ce nu se face o alianta teszar-meszar?poate primeste si UTA vreo sponsorizare..

      0
      0
      1. Dat fiind că transmit meciuri din Liga 1, nu pot sponsoriza nicio echipă (cum fac în Spania), că ar intra la conflict de interese.

        În schimb promovează ce li se psre lor că cere piața, can-can, echipele miticești, mai un Petrolul, mai un U Cluj, un Farul doar ca e Hagi și cam atât.

        Pe CFR și si Sepsi, nu îi înghit, pe noi ne ignoră cu desavârșire.

        0
        0
  3. apropo….in noul clip de promovare al superligii de pe digi,iar sunt in prim plan suporterii din cluburile lor preferate..probabil pe noi ne considera echipa si suporteri de mana a 2-a..din nou i-au pus in fata pe reprezentantii cetatenilor de prim rang din giulesti,ferentari,ghencea si ai celorlalte mahalale din marile orase unde nu e nevoie de solar..or fi mai fotogenici si dau bine la camera …bine ca nu au uitat sa foloseasca blitz-ul,ca altfel ramaneau in umbra..

    0
    0
  4. E posibil ca și orădeanul Teszar sa fi pus o vorba buna. Nu te înjura , dar nu te baga în seama. Pai, exista o mai mare jignire când cineva te tratează ca și cum nu ai fi.? Singurul pe acolo care nu vorbește de rău UTA, e Dumitrescu, pe ideea ca ar fi putut da ochii cu publicul arădean la o eventuala numire. Nici Dukadam nu dezvolta subiecte pe tema UTA. Ar fi dorit sa fie imagine UTA, dar pe bani. Pe vremuri avea el un rol decorator când făcea tururi pe stadion la Arad, și bezele către spectatori, apoi a venit servitute către Becali, plătit modest, dar descurcat la necesitățile curente. Suntem ca replica din film ,, Mana întinsă care nu spune o poveste, nu merita nimic” Cine spune povesti la DIGI, cu subiecte UTA.??

    0
    0
  5. posibil sa fie si vina celor care ar trebui sa promoveze brand-ul UTA..nu poti cere unor straini sa te aprecieze daca tu nu impui respect..am invitat la meciul cu buzaul un colaborator din bucuresti,suporter al rapidului..nu stia nimic despre echipa,zicea ca inainte avea impresia ca UTA e o echipa mica de provincie si si-a schimbat radical perceptia ulterior..a zis ca i-a placut mult si abia asteapta sa vina si la meciul cu cfr …..mi se pare foarte important ca UTA sa devina un club stabil cu o conducere serioasa,ca sa nu mai tremuram in plina vara la finalul fiecarui campiobat..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button