UTA Arad

Vali Gheorghe e și mai aproape de UTA! Becali: „Am spus dă-i telefon lui Rednic să-l ia”







Valentin Gheorghe pare foarte aproape de UTA sau cel puțin asta își dorește inclusiv și Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB a fost destul de mulțumit de prestația roș-albaștrilor din meciul cu Nordsjaelland de pe Ghencea, de joi seară, scor 0-0 și a și luat prima măsură radicală.


Milionarul din Pipera a decis ca Vali Gheorghe (26 de ani) să nu mai joace la FCSB. Becali a dezvăluit că a dat ordinul încă de joi, în miez de noapte. „Am greșit cu schimbarea cu Vali Gheorghe, Nu am făcut eu. Se face o tactică înainte de meci. Se spun combinațiile, cum ar trebui. El așa a gândit-o (n.r. – Elias Charalambous). Nu am sunat eu, nu fac eu schimbările. Vali Gheorghe a primit o pasă de la Coman și, în loc să șuteze la poartă, a dat înapoi la Coman. Era din alt film. I-am dat telefon de aseară. Am spus dă-i telefon lui Rednic să-l ia. A fost ultimul lui meci la FCSB”, a spus Becali, la Fanatik.


Evident, se pune doar problema unui împrumut al lui Gheorghe la UTA, cu toate că mijlocașul de bandă mai este dorit și de alte grupări din SuperLigă, FC Botoșani sau Universitatea Cluj. Mircea Rednic a sugerat că echipa sa este aproape de transferul a doi wingeri români, referindu-se – evident – la Vali Gheorghe și Cristian Bărbuț. Probabil că împrumutul fotbalistului de la FCSB exclude transferul defintiv al jucătorului lui FC Hermannstadt.

În 31 de meciuri pentru FCSB, majoritatea ca rezervă, Vali Gherghe a marcat 7 goluri și a oferit 3 pase decisive. Cota sa în prezent, potrivit publicației Transfermarkt, este de 550.000 de euro. De-a lungul carierei, extrema a mai evoluat pentru Astra Giurgiu și Umraniyespor, club alături de care a retrogradat în al doilea eșalon din Turcia în stagiunea recent încheiată.



5 comentarii

  1. Pai daca a zis Rednic că luam 2 winger :unul plus inca unul ..La mine face 2 .1+1 .Nu înțeleg de ce transferul lui Vali Gheorghe îl împiedică pe cel a lui Barbut ?! Avem prea multi wingeri de valoare ? Din câte știu eu cat de cat experimentați sunt Stahl și Rareș .Doar că sunt inconstanți și nu te poți baza la fiecare meci că vor avea o evoluție bună . Rareș e in picaj mare de forma .. părerea mea este că trebuie să aducem urgent jucători care sa de-a plus valoare echipei ..Urgent conducerea UTA -ei sa se miste ..

    14
    0
  2. Să-i aducem! Ce arunca Jiji și Sibiu, luam noi, ….de buni! Dă play-off! Of! Of! Și la piaț poți alege mielu care îl vrei…..aci n-ai ce! Vali și gata! După aia o sa ne întrebăm tat pă noi, între noi…. șo să dezbatem și o să ne jignim, …. da de ce nu bagă juniorii clubului!? Da no! Avem turmă ….. la număr!

    4
    7
  3. Nu e nimic sigur spre seară în alt interviu și-a nuanțat declarația și a zis sunt 3 echipe care îl vor.

    6
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button