Crisul Chisineu-Criș

Crișul aruncă prosopul chiar în ziua tragerii la sorți a programului turului în Liga a 3-a! Abrudean: „Ni s-a spus să ne căutăm echipe!”

De aseară, când vă informam că CS Crișul Chișineu Criș este pe punctul de a a arunca prosopul ca urmare a neregulilor descoperite de ANAF după controalele amănunțite făcute în ultimele luni de zile și până astăzi lucrurile au escaldat la gruparea „alb-albastră”.

Ioan Popovici, managerul general al celor de la Crișul a avut o discuție cu echipa și stafful tehnic prin care i-a informat că, pe românește, se pune lacătul. Prin urmare, fiecare își va primi actele în mână și e liber să semneze cu alte formații. Despre detaliile întrevederii ne-a vorbit Adrian Abrudean, antrenorul celei mai vechi divizionare terțe arădene, după Gloria Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova. „Am fost contactat în vară de conducerea clubului și am trecut la treabă pentru formarea unui nou lot. Nu am știut absolut nimic despre posibile probleme la club. Ne-am făcut treaba pe plan sportiv, ne-am concentrat pentru a crea o echipă competitivă pentru noul campionat. Am jucat primul meci oficial în turul întâi al Cupei României, am câștigat la Diosig și am jucat și turul doi miercuri cu Lipova. Nimic nu prevestea ceea ce s-a întâmplat astăzi, când, la ora antrenamentului, managerul clubului a venit și ne-a comunicat că suntem liberi să ne căutăm alte angajamente întrucât activitatea clubului încetează. Vestea ne-a luat prin surprindere, timpul fiind foarte scurt până la începerea campioantului, sper ca majoritatea jucătorilor să-și găsească noi angajamente, să nu rămână pe dinafară. Sunt băieți buni și merită să aibă continuite. În numele staffului le mulțumesc pentru modul cum s-au pregătit, sunt convins că ne-am fi descurcat în plan sportiv cu toate că nu era ușor. Nu este deloc confortabilă situația mea ca antrenor, trebuie sa accept ce s-a întamplat și vom vedea ce-mi va rezerva și mie viitorul”, ne-a declarat Abrudean.

În încercarea de a primi un răspuns oficial și din partea conducerii clubului am fost – deocamdată – refuzați și asta pentru că se mai încearcă salvarea a ceea ce mai poate fi salvat. Managerii clubului caută toate căile legale să mai prelungească viața clubului, cu toate că e greu de crezut că acest lucru va fi posibil. În ședința de Consiliu Local Chișineu Criș, de peste o săptămână, ar trebui să se voteze intrarea în insolvență a clubului și asta ar însemna și finalul activității, fiind vorba despre o entitate de drept public.

Cert este că jucătorii nu s-au mai antrenat astăzi și își caută deja echipe, așa cum i-a sfătuit chiar managerul Ioan Popovici.  Până una alta, CS Crișul Chișineu Criș se va afla în urnă la tragerea la sorți a programului turului seriei a 8-a a Ligii a 3-a ce începe la ora 13 la Casa Fotbalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button