UTA Arad

Petre și Bărbuț au marcat în amicalul pe care CFR-ul l-a legat după refuzul UTA-ei de a se mai deplasa la Cluj! Schimbă Rednic în defensivă la Craiova?




UTA a renunțat la amicalul de la Cluj, dar CFR-ul a găsit repede adversar în locul arădenilor. În această dimineață, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, echipa lui Andrea Mandorlini a trecut cu 3-2 de FC Hermannstadt, după ce sibienii au avut 2-0 pe tabelă, după reușita arădeanului Petre (9) și cea a lui Bărbuț (12), fotbalist aflat în vederile „Bătrânei Doamne” pentru un transfer. Fosta campioană a României a revenit prin golurile lui Deac (22), Muhar (56) și Betancor, în chiar ultimul minute de joc.


În tot acest timp, Mircea Rednic a condus câte un antrenament în prima parte a zilelor de vineri, sâmbătă și duminică. Vineri după-amiază, „roș-albii” au fost  invitații fostului Ministru de Interne, Traian Constantin Igaș. La Pecica, în natură, Florin Iacob și colegii săi au servit masa și s-au simțit bine până la orele serii.

Croatul Marko Stolnik a făcut primele antrenamente alături de noii săi colegi și și-a demonstrat rapid agresivitatea în joc. E genul de fundaș central care pune piciorul și are o prezență fizică ce le-a cam lipsit „roș-albilor” în debutul prezentei stagiuni a SuperLigii. Rednic se gândește deja să-l titularizeze în Bănie, vineri seara (ora 21,30), contra celor de la Universitatea Craiova, cum și juniorul Raul Stanciu (16 ani) e destinat să prindă lotul de 20.

4 comentarii

  1. UTA in vizita la Columna lui TRAIAN..varianta pecicana..trebuiau invitati si cei de la CFR CLUJ pentru O CURA DE AEROSOLI la un ,,,amical,, in Taverna..

    8
    1
  2. Aduceți jucatori toate echipele sau întărit. In atac suntem varza degeaba ne creăm ocazii dacă nu are cine sa o bage in poarta. Lotul este subțire valoric anul trecut ne-a salvat Postolachi acum….Pe ala nu pe altul nu fără bani nu vine nici un jucataror de Doamne ajuta. Politica actuala a clubului ne duce la pierzanie.

    9
    10
    1. SA ADUCI TU, COSTI, URGENT BANI, SA INTĂRIM ATACUL…OK!?!?, NOI SA ZICEM MERSI CA AVEM SI ECHIPĂ IN LIGA UN, MĂI COSTI, DACĂ NU ITI PLACE ECHIPA DU TE LA PESCUIT!!!

      5
      3
      1. Costi damigeana treci pe olx ești inutil aici, forza uta oriunde, oricând ?️?

        6
        1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button