Cluburi polivalenteSporturi de contact

Arădeanca Bianca Prodan e noua campioană mondială la sambo pe plajă!Aradul a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la nivel mondial prin Bianca Prodan. Luptătoarea originară din Sfântu Gheorghe, dar stabilită în orașul nostru de câțiva ani, a luat „aurul” la a treia ediție a Campionatului Mondial de Sambo pe plajă (seniori), ce are loc în acest weekend în Republica Dominicană.


La categoria +72 de kilograme, Prodan le-a învins pe rând pe: Audrey Puello (Republica Dominicană), Nicole Castro (Costa Rică) și pe rusoaica Olesya Tkachenko, în marea finală. Deși a mai câștigat titluri mondiale și continentale la sambo, arădeanca a fost extrem de emoționată la intonarea imnului României atât de departe de casă.


Sportiva legitimată la CS Universitatea Arad vine după o pregătire extrem de grea cu lotul „tricolor” la Piatra Arsă și astăzi are șansa să pună umărul la o nouă medalie în competiția rezervată echipelor.

Bianca Prodan a împlinit 21 de ani în luna mai a acestui an, e pregătita la CS Universitatea de Arpad Nagy și Carol Szabo, iar la lotul național de Viorel Gâsca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button