Fotbal juniori

„Republicanii” de la CSȘ Gloria Arad, la prima victorie stagională

Întrecerea națională a juniorilor republicani a debutat la finalul săptămânii trecute doar cu un club arădean la start. CSȘ Gloria a înscris două echipe ce fac parte din seria a 7-a și care au avut un început diametral opus.

Echipa U19 încă se rodează

Formația U19, pregătită de Adrian Clopu, a cedat cu 0-11 în runda inaugurală la Turnu Severin, cu CSS Drobeta, iar ieri, pe „Motorul” cu 1-5 cu CSM Târgu Jiu. Delezsan – Răileanu, Pădurean, Oana, L. Drăgan, D. Suciu, Apetrei, Frăsincar, Oneț, S. Șerban, Fl. Varga a fost „11”- le aliniat de arădeni ieri, de pe bancă mai venind: D. Florea și Cl. Nicola. Stelian Șerban a fost marcatorul „galben-albaștrilor”.

Juniorii U17 au strâns 4 puncte

În schimb, juniorii sub 17 ani antrenați de Marcel Cîmpian au obținut un succes clar, 3-0, în fața celor de la CSM Târgu Jiu, care se leagă cu remiza (1-1), de la Turnu Severin din urmă cu 7 zile. Arădenii au marcat ieri, pe „Motorul”, prin Raul Iovu, Adrian Benea și Ramon Dârlea, concluzia lui „Rico” Cîmpian fiind următoarea: „Băieții cresc de la meci la meci, prin încredere și îi felicit pentru dăruire, au făcut un meci foarte bun! Mai avem de muncit dacă vrem să avem rezultate bune și de luni pregătim meciul de duminica viitoare de la CSM Reșița”

CSȘ Gloria U17: Faur – Pleșcuță, Kodoran, Iovu, Emasadac – P. Schreiber, Moise, L. Ardelean, Ursein – Ad. Benea,  Bornea. Au mai jucat: T. Barta, Dârlea, Marcu, Piazzi, Nagîț.

Revin acasă, în Subcetate

Așadar, peste o săptămână cele două echipe ale CSȘ-ului se deplasează la Reșița, iar în „intermediara” de pe 20 septembrie, cel mai probabil acasă, la baza din Subcetate care e renovată cu sprijinul Cetății Voluntarilor, le va găzdui pe formațiile celor de la CSȘ Caransebeș.

”Copiii au nevoie de susținere pentru practicarea sportului de performanță și îi așteptăm pe toți cei care pot să ajute să ni se alăture. Investind în sport, investim în sănătate și viitor” – e mesajul celor de la CSȘ Gloria.

2 comentarii

  1. Nu stiu exact la ce antrenor te referi dar eu urmaresc cu mare interes tot ce misca pe la juniorii echipelor,cluburilor aradene…
   In primul rand,nu stiu cauza,se face omitere la faptul ca respectiva grupa este competitie nationala U17,adica 2005/2006…iar grupa CSS este 2007 cu 2008,cu 1-2 ani mai mici,vad ca fac fata cu BRIO!
   La juniori conteaza enorm 6 luni,sa nu mai vorbim de 1-2 ani diferenta in cazul de fata…Regulamentul spune anul de nastere,nu calendaristic onomastica…
   Falca le-a distrus baza CSS din Subcetate,s-au antrenat cum si pe unde au putut,pe maidane,etc..Si-au jucat meciurile de acasa,de asemenea pe unde s-a putut.
   La CSS nu exista cotizatii,prietenii intre parinti si antrenori,daca stii la ce bat referire…Nu exista presiune,copiii merg cu mare placere…Daca nu exista placere,nu poate exista altceva!
   Antrenorii isi fac treaba,si incearca din rasputeri sa capaciteze acesti copii,se pare ca le iese bine…
   Tu,mestere…la ce te uiti?Daca un antrenor are borseta sau sapca?
   Marcel”RICO”Campian si-a dus mereu grupele in faze finale nationale…
   Cei de 2008,au fost la terminarea clasei a 8-a,meditatii,examene,etc…
   Te las pe tine,sa ne enumeri cati jucatori ajunsi pe cai ceva mai mari si-au inceput fotbalul la CSS Gloria…

   4
   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button