Fotbal juniori

Fotbaliștii de 11 și 12 ani ai clubului Atletico s-au impus în Austria și la Ghiroda!







Atletico 2012 a  avut parte de un sfârșit de vară frumos. Băieții lui Mihai Roșca și Remus Lung au efectuat un cantonament în Austria, în localitatea Modrich, situată lângă Graz, pe care l-au încheiat triumfând într-un turneu puternic dedicat categoriei lor de vârstă, SAZ Allerheiligen Vorbereitungsturnier U12 2023.


Arădenii au fost cei mai buni din grupa lor: 1-1 cu Fussballschule Raffl ”alb”, 1-0 cu SAZ, 2-0 cu Vienner Viktoria ”B”, 1-1 cu FAC Vienna ”B”, 1-0 cu Sturm Graz ”alb” și 3-0 Villacher SV.  A urmat victorie în semifinala cu FAC Vienna ”A”, 2-1 (goluri Fricățel și Oprea), și tot victorie în ultimul act în ”revederea” cu FAC Vienna ”B”, scor 2-0 (au înscris Stan și Oprea).


Efectivul Atletico i-a reunit pe Andrei Țone, Andrei Oprean, Adrian Pop, Yanis Iamandi, David Secianschi, Claudiu Oniga, Stanislav Fricățel, Matei Gorea, Dominik Beserman, Tudor Lăzărescu, Mihăiță Adam, Yona Stan (desemnat jucătorul turneului) și Mihai Oprea.

Weekendul trecut, galben-negrii au fost la Timișoara, acolo unde au câștigat un turneu organizat de CSC Ghiroda. A fost un parcurs cu victorii pe linie în grupe: 11-0 cu CS Moșnița, 8-1 cu Gloria, 8-0 cu Valea Frumoasei Alba Iulia și 6-1 cu Ghiroda 2. Yona Stan a marcat unicul gol al finalei pe care Atletico a câștigat-o în fața celor de la Ghiroda 1.

Și Atletico 2011 s-a impus Ghiroda



Bucuria victoriei copiilor de la 2012 în turneul de la Timișoara organizat de CSC Ghiroda a fost dublată și de cea repurtată de grupa 2011! Echipa lui „Ole” Roșca și Remus Lung le-a învins în grupă pe Dumbrăvița (14-0), Ghiroda (8-0) și Moșnița (5-0). Finala au câștigat-o cu 3-0 în fața echipei Optimum Alba Iulia (goluri Burchardt, Gallizioli, Rozniciuc).
Cei doi antrenori au contat pe: Luca Madoș, Rareș Giurgiu, Andrei Borlan, Andrei Barta, Casian Rozniciuc, Denis Buzea, Luca Funău, Ianis Baltag, Ianis Mihăieș, Sanders Fricățel, Carol Bîtea, Darius Popa, Ștefan Roman, Vittorio Gallizioli, Andrei Burchardt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button