UTA Arad

Micovschi știe de ce UTA a pierdut meciul cu U. Cluj: „Trebuia să ținem mai mult de minge, nu să jucăm cu minge lungă” + FOTO

Pentru al doilea meci la rând, Mircea Rednic l-a titularizat pe Claudiu Micovschi, mijlocașul de bandă împrumutat de la Rapid. De altfel, antrenorul arădean s-a declarat extrem de mulțumit randamentul la antrenamente al fotbalistului orădean care s-a întors în România după ani buni petrecuți în fotbalul italian, la echipe din ligile doi și trei.

Împotriva Universității Cluj, Micovschi a jucat din nou în banda stângă, unde a reușit câteva acțiuni bune, dar centrările sale nu și-au găsit adresa în careul lui Gorcea. De această dată nu a mai fost schimbat de Mircea Rednic, care l-a sacrificat la un moment dat pe Fabry, slovacul nefiind într-o zi prea bună. „Suntem foarte dezamăgiți de acest rezultat, din păcate e al doilea consecutiv. Păcat că nu am reușit să profităm de faptul că am avut un om în plus pe final și că ne-a costat o greșeală și am luat acel gol. Probabil trebuia să ținem mai mult de minge, nu să jucăm cu minge lungă. Eu că din cauza asta n-am reușit să aducem un rezultat pozitiv”, a spus fotbalistul de 24 de ani, care a mai adăugat:„Vă dați seama că e altfel când antrenorul principal este pe bancă, dar nu știu dacă a contat și acest lucru”.

La finalul etapei cu numărul 9, UTA ar mai putea coborî un loc sau chiar două până pe ultimul și situația ar deveni și mai complicată. „Trebuie să lăsăm capul în pământ și să pedalăm, să muncim mai mult. Se pare că nu a ajuns munca pe care am depus-o până acum, trebuie să luăm în calcul asta și să muncim tot mai mult pentru meciul următor”, mai transmite Claudiu Micovschi, care debutase în SuperLigă cu ocazia deplasării arădenilor la Sfântu Gheorghe.

Galerie foto de la meciul  UTA – U. Cluj 0-1 semnată Claudia Carp

Un comentariu

  1. Fără 3-4 pase consecutive și cu un joc lipsit de orizont nu poți avea pretenția la nimic. Din nou Iacob sa ridicat cu mult peste medie. Dăruirea lui îl face din nou cel mai bun, dăruire ce le lipsește multora, pe lângă lipsa de valoare. Trebuie regândită strategia până nu este prea târziu.

    7
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button