UTA Arad

Ofosu a devenit utist cu acte în regulă, Rednic are 3-4 variante pentru postul de mijlocaș stânga







Așa cum vă informam în exclusivitate ieri, neamțul Reagy Ofosu (31 de ani) a revenit în România, la UTA. Mijlocașul ofensiv german a fost văzut la două antrenamente de Mircea Rednic, care se temea pentru condiția fizică și clinică a fotbalistului care a jucat în prima parte a acestui an în Arabia Saudită, la Ohod Club, dar totul este în parametri și Ofosu a semnat cu arădenii un contract valabil pe un an de zile.


”Bun venit, Reagy Ofosu!”


Gruparea „roș-albă” a anunțat transferul pe site-ul oficial al clubului:

”Bun venit, Reagy Ofosu!

Reagy Ofosu este de astăzi jucătorul UTA-ei. Fotbalist ofensiv de 31 de ani, născut pe 20 septembrie 1991, vine de la Ohod Club, din Arabia Saudită.



Polivalentul fotbalist cu dublă cetațenie, germano-ghaneză, poate evolua atât în partea dreaptă a linie de mijloc, cât și în stânga sau în spatele vârfului.

A mai evoluat în campionatul României pentru FC Botoșani și Universitatea Craiova, dar și la formații din Europa precum HSV Hamburg, Grödig, Nec Nijmegen, NK Istra, Spartak Trnava, Haladas, Ionikos Nikeas sau Bursaspor.

A marcat în Superliga României opt goluri și a oferit șase decisive în 47 de apariții.

Îi urăm bun venit și la cât mai multe realizări în tricoul roș-alb!”

Variantele lui Mircea Rednic pentru banda stângă a liniei de mijloc cresc, după ce în urmă cu trei săptămâni a venit la UTA și Claudiu Micovschi (sub formă de împrumut de la Rapid), iar antrenorul „roș-albilor” i-a folosit deja acolo pe Denis Dumitrașcu, Albert Stahl și Raul Stanciu.

În pregătiri cu arădenii se mai află Or Dasa, un mijlocaș ofensiv israelian, care după ce a semnat Ofosu, are șanse mici să mai rămână. Și asta în condițiile în care Mircea Rednic își mai dorește neapărat un atacant de careu.

4 comentarii

    1. Toată presa locală și cea centrală o tot dă cu Ofosu,fotbalistul de 31 de ani a semnat cu UTA deși puteau scrie, fotbalistul care mâine împlinește 32 de ani.Da, astăzi Ofosu face 32 de ani și se apropie vertiginos de vârsta lui Keseru. Ce să zic…..”La mulți ani ” Ofosu și la cât mai multe goluri la UTA. Te așteptăm cu gol la fosta ta echipă, Botoșani. Hai UTA, hai Aradul. Până când nu pleacă Meszar cu șleahta lui din Arad, UTA se va chinui în mediocritate.

      7
      3
  1. Asta e, numai Dumnezeu ne mai poate salva de liga a 2 a .
    Nu ma ieșim de la subsol, o să picam direct. Mai mult de penultimul loc nu mai ne ridicăm !
    Succes în liga 2 .
    Jos cu Meszaroș…..

    10
    8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button