Gloria LT Cermei

Punctele cu Buziașul, cadoul perfect pentru familia președintelui cermeianilor! Bulza: „Jocul bun din primele etape ne dă speranțe”





Gloria Lunca Teuz Cermei a început stagiunea cu trei deplasări și un singur meci pe teren propriu, la capătul cărora s-a ales cu 4 puncte. După victoria din prima rundă de la Ineu, a mai urmat doar punctul de acasă, cu Pecica.

La Socodor și Peciu Nou, „sămădăii” nici măcar nu au reușit să marcheze, însă consideră că după deplasarea din județul Timiș ar fi meritat mai mult. „Am rămas cu un gust amar după meciul de la Peciu. Au fost momente în care se putea schimba soarta meciului. Mera avea un galben din minutul 20 și în 38 a intrat din spate la Sîntean de i-a dat sângele și centralul nu i-a dat al doilea galben. Ăsta e fotbalul și arbitrajul de la noi. Am avut ocaziile noastre, dacă dădeam gol, nu ne putea întoarce arbitrul. Am avut prima ocazie mare la 0-0, au avut și ei – e adevărat – două bare. Și să nu uit, ne-au anulat un gol pentru offside pe care doar arbitrul asistent l-a văzut”, susține Petre Bulza, președintele cermeianilor.

Pentru Gloria Lunca Teuz urmează un meci pe teren propriu pe care – însă – nu-l va juca într-o zi de sâmbătă, ci vineri, de la ora 17. A doua zi e sărbătoare în familia cermeiană, pentru că Daniel Bulza, fostul atacant al echipei, fiul președintelui, spune adio burlăciei. „Jucăm acasă cu o echipă grea, bună, ce ne-a cam făcut zile fripte în sezonul trecut, dar pe baza jocului ce a mers destul de bine în primele etape sperăm să avem parte de o bucurie. Am merita un cadou frumos din partea băieților cu ocazia nunții lui Dani. În afara portarului Sas, care nu mai joacă fotbal până la iarnă după acel accident, nu avem probleme de lot. Sîntean este un mare câștig, dacă își organizează un pic viața, poate reveni în Liga 1. Prin jocuri bune ne putem ajuta reciproc. Chiar dacă vineri, sperăm să avem cât mai mulți spectatori, care să ne susțină ca de obicei și sperăm să le oferim prima victorie din acest sezon pe teren propriu, a adăugat Bulza.

Phoenix Buziaș se prezintă rănită la Cermei, după eșecul intern, total neașteptat, cu ACB Ineu. A fost 2-0 pentru echipa lui Cristian Sculici și Teodor Mihuț, iar teamul lui Cosmin Petruescu e penultimul în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a 3-a.

Formații probabile:

Cermei: Balica – Balazs, Siminiceanu, Ssemakula, Siminic – Piț, Lazăr – Wilfred, Vasilcin, Șiel – Sîntean.

Buziaș: Lăpădat – Angheli, P. Nicolescu, Mada, Cl. Pamfile – Al. Nagy, Cr. Mitre, B. Ferțu, Românu – Bădăuță, Pădurariu.

Arbitri: Dragoș Lunca (Cluj-Napoca) – Radu Despa, Șerban Buie (ambii din Baia Mare)

Observatori: Sebastian Moisin (Oradea), Florin Ştiube (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button