UTA Arad

Galeria UTA-ei, alături de favoriți și pe „Ilie Oană”: ”Pornim sâmbătă la drum din nou cu speranțe și forțe proaspete”







Duel de tradiție în fotbalul românesc în cadrul etapei a 12-a a SuperLigii. Petrolul – UTA se joacă sâmbătă, la ora 14, pe arena „Ilie Oană”, iar fanii „lupilor” nu prea lasă – nici ei – locuri libere. Spectacolul din tribune va fi întregit de prezența galeriei arădene care nu-și lasă favoriții în momentele grele și așteaptă o victorie departe de casă, în sezonul regular, din septembrie 2022.


Am rămas alături de UTA în această perioadă grea cu rezultate dezamăgitoare și pornim sâmbătă la drum din nou cu speranțe și forțe proaspete. Lângă noi îi așteptăm pe toți utiștii pentru a susține Bătrâna Doamnă spre o mult așteptată victorie care să îmbunătățească situația din clasament. Peluza noastră organizează deplasarea suporterilor cu autocarul, iar rezervarea locurilor se va face exclusiv la magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bloc L, între gară și Atrium Mall, în intervalul orar 10-18), acolo unde fanii trebuie să se înscrie pe listă cu datele personale și să achite costul transportului în funcție de numărul de locuri rezervate. Prețul unui loc este de 100 RON. Suporterii care nu locuiesc în Arad sau nu au posibilitatea de a se înscrie la magazin ne pot contacta prin mesaj privat pentru rezervare” – e anunțul celor de la Ultras Arad.


Fie că vorbim despre meciuri cu Petrolul sau Chindia, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc încă nu a câștigat un meci pe „Ilie Oană” de la promovarea în SuperLigă, în urmă cu trei ani.

4 comentarii

  1. DE BINE.!! O fi de bine când ne e mai rău, sa întâlnim Petrolul.! Fără sa subestimam un brand care găsește mijloacele de supraviețuire în liga, și încă nu oricum. Pierdeau cu UTA, și când lăsau amanet la garderoba clasamentului, jobenul, fracul, și mănușile albe de protocol. Ca rezultate,,, gazarii” sunt blindati, au cu UTA temeri ancestrale, probabil urme ale unei sorginte nobiliare arădene. De observat ca UTA,, nu e niciodată subestimata, cât ar fi pasager de dezorientata. Eu am prins strălucirea Petrolului. Dridea Mircea, frații Munteanu. Anecdota momentului. Frații Munteanu, pirpirii ca fizic, calviție începătoare, dar magicieni în protecția muscatoare a balonului. ANTON și DUMITRU. Întra la frizer Anton, pentru ras, tuns. După 10 minute întra și Dumitru, spre stupefacția frizerului. Frații semănau ca doua picături de apa !!

    7
    1
    1. Stati linistit Nea Gavrila…Cursa lui Buhacianu si golul inca le este cosmar,atat doar ca noi nu mai avem asemenea „racheta”..:-)
      Cel mai aproape suporter,este probabil domnul Nicu din Campina(in imaginea postata)care precis nu va lipsi!
      Stima si respect!

      6
      1
  2. Respect pentru voi. Sunteți printre puținele galerii care își văd de echipa lor și nu fac scandal. Hai UTA.

    1
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button