Socodor

Socodorul, chemată să încheie seria negativă pe terenul „lanternei” din Periam! Clej: „Suntem cam de aceeași valoare, presiunea e pe ei”





Socodorul a început ca din pușcă primul său sezon din istorie în Liga a 3-a, cu 6 puncte în fața Lipovei și Cermeiului. Apoi, eșecul de la Timișoara, cu Poli, a dereglat ceva în angrenajul lui Tibi Darazs și Gigi Cameniță. Punctele au trecut rând pe rând și formația din apropierea graniței a ajuns în partea a doua a sezonului.

Au și fost meciuri grele pentru nou promovata arădeană, pentru ca vineri, de la ora 15, la rând să vină rândul duelului cu „lanterna roșie”.  Avântul Periam nu are niciun punct înainte de vizita echipei din Socodor, care nu stă deloc bine în „ciocnirile” cu echipele timișene. Pe lângă eșecul de la Timișoara, tocmai s-a pierdut acasă meciul cu CSC Peciu Nou, 0-1, meci în care Daniel Clej a fost din nou titular.

Fotbalistul născut la Chișineu Criș părea că va începe sezonul la Lipova, a trecut apoi la Crișul, iar în final a ajuns în vecini. „M-am întors din vacanța de vară și nu am dorit să mai rămân la Lipova. Îmi doream să ajung acasă, la Crișul, dar după ce ei s-au retras m-am gândit să mă angajez și am și făcut-o. Am avut mai multe oferte, dar Socodorul mi-a oferit șansa să joc tot în Liga a treia. Am găsit condiții foarte bune, un grup neașteptat de unit și am început foarte bine cu două victorii. Apoi  a venit reversul medaliei, am jcuat cu echipe foarte bune, care ne-au întins serios și am pierdut patru partide. Personal, sunt bucuros să ajut acolo unde e nevoie de mine, fundaș, mijlocaș, dar îmi doresc să și înscriu și în acest sezon încă nu am reușit”, spune fotbalistul de 24 de ani, care de 8 sezoane a evoluat doar în Liga a 3-a, la ACB Ineu, Național Sebiș, Crișul Chișineu Criș și Șoimii Lipova.

Clej s-a duelat cu Periamul în precedentele sezoane în tricoul Crișului sau Lipovei. „Au pornit mai greu, dar au o echipă destul de bună, sunt cam aceiași de anul trecut. Probabil, suntem cam de aceeași valoare, avem șanse egale, chiar dacă ei joacă acasă. Ne convin deplasările, presiunea e la ei. Vrem să venim cu punct sau puncte, ei sunt răniți tare în orgoliu. Nu au număr la casă și probabil se gândesc să se descătușeze acum”, a adăugat mijlocașul lui Darazs.

Formații probabile:

Periam: Gârlea – Baeram, Cochinţu, R. Mureşan, A. Popescu –  Oancia, Mânecan – M. Filip, Gaşpar, Viașu – Baranyi.

Socodor: Mucha – Șulea, Gherheș, Țoca, C. Covaci – Șerengău, Turcuș – Clej, Lezeu, Pirtea – Câmpanu.

Arbitri: Florin Lac – Răzvan Drăgan, Iulian Brândușesc (toți din Sibiu)

Observatori: Vasile Mărginean (Alba Iulia), Nicușor Ştiube (Reşiţa)

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button