Fotbal juniori

Viitorul Arad a demarat colaborarea cu unul dintre membrii staffului tehnic al lui Gyuszi Balint!




Unul dintre membrii staffului lui Laszlo Balint s-a stabilit la Arad și din această săptămână și-a început colaborarea oficială cu Viitorul. Preparatorul fizic, Alexandru Radu (41 de ani), va lucra cu șase dintre grupele de copii și juniori de la clubul patronat de Giovanni Catanzariti (U10 – U16).


”Abordarea pregătirii si formării copiilor si juniorilor necesită un proces îndelungat, etapizat, adaptat caracteristicilor perioadei de vârstă. Tocmai din această necesitate, am demarat colaborarea cu un profesionist desăvârșit, plin de entuziasm cu experiență la cel mai înailt nivel din România (UTA – Craiova – UTA) Multumim Alex că ai acceptat această provocare, sperăm sa avem parte de experiențe si momente frumoase împreună” – e mesajul celor de la Viitorul Arad.

Radu a făcut parte din stafful tehnic al lui Laszlo Balint la FC Snagov, Metaloglobus, în cele două mandate de la UTA, dar și în scurta perioadă de la Universitatea Craiova. Fiul său, Luca Radu, e component al grupei 2011 de la UTA, antrenată de Radu Anca. Cei de la Viitorul sunt conștienți că este posibil să se despartă în orice moment de noul preparator fizic al clubului, dacă Balint va antrena din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button