Fotbal feminin

Utistele au pierdut la Baia Mare…cu CFR Cluj, dar își păstrează primul loc în clasament!





Pe stadionul „Viorel Mateianu“ din Baia Mare, CFR Cluj a găzduit-o pe UTA în cadrul etapei a 6-a a seriei 1 a Ligii a 3-a la fotbal feminin. Prim divizionara din Gruia a preluat echipa de fete a lui Venus Maramureș pentru a îndeplini condițiile de licențiere.

Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Butuza (min. 5) și Boloș (min. 79, din penalty). „A fost un derby de clasament, în care, din păcate, ne-au lipsit câteva fete mai experimentate, absente motivate. Am luat gol repede, după care am fi putut intra în joc la o fază foarte bună a lui Prunar. În repriza a doua am încercat să egalăm, dar nu am avut ocazii foarte mari iar în minutul 75 Roman a faultat în careu și scorul s-a făcut 2-0 din penalty. Asta este, ne-am păstrat locul 1, dar îl împărțim cu adversarele din acest ultim meci și ne punem speranțe într-o victorie acasă, când primim vizita fetelor din Deva”, ne-a declarat antrenorul-jucător Valentina Calalb.

Într-adevăr, în urma acestui rezultat, ceferistele le-au egalat pe utiste, ambele având 9 puncte și o serie de clasament identică: 5 meciuri jucate, trei victorii și două înfrângeri. „Roș-albele” au, însă, un golaveraj superior, 13-6 față de 8-10 și sunt încă primnele în seria 1.

În Dealul Florilor, fetele de la UTA au jucat în formula: Calalb – Anghel, Roman, Cladovan, Nuhaiu – Prunar, Roz, Picu, Bodnar – Pârv, Covaciu, pe parcurs mai intrând pe teren: Mihăieș, Barz, Borkics.

Următorul meci al UTA-ei este programat duminică 5 noiembrie, de la ora 11:00, pe „Motorul”, cu CSM Deva.

Clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button