Gloria LT CermeiSocodor

Cermeiul o surclasează pe Socodor și mai urcă două locuri! R. Popa: „Am avut o discuție serioasă la pauză” v.s. Darazs: „Scor dureros și nemeritat” + FOTOA fost ziua derby-urilor dezeechilibrate arădene în Liga 3-a. Pecica a câștigat cu 4-0 la Ineu, iar Cermeiul a bătut-o acasă cu același scor pe CS Socodor. Ca dincolo, însă, până la golul de 1-0, meciul a fost echilibrat și – poate – chiar cu un ușor plus pentru echipa ce avea să piardă rău.

Radu Popa: „Am făcut trei schimbări inspirate și nu s-a pus problema învingătorului”

Până la urmă, Cermeiul a învățat să fie și pragmatică, după ce a plătit cu destule puncte ratările de la mijlocul turului. „Victoria cu Ineul nu avea nicio însemnătate dacă nu o legam cu încă trei puncte astăzi. Într-adevăr, în prima repriză am suferit mult, probabil cea mai slabă repriză din tot campionatul ăsta. Dar, am avut o discuție serioasă la pauză, am făcut trei schimbări inspirate și cred că repriza a doua a fost la discreția noastră și nu s-a pus problema învingătorului. Am sperat să ne descătușăm și să dăm mai multe goluri pentru că am pregătit toată săptămâna fazele fixe. Știam că au 6-7 jucători înalți și trebuia să-i scoatem printr-o combinație rapidă. Iată că am reușit, mă bucur pentru cele trei assisturi ale lui Dani Vasilcin, mă bucur pentru Islam că a dat două goluri cu capul, mă bucur pentru toți băieții care au intrat foarte bine în joc. Ăștia suntem, deocamdată trebuie să tragem toți la aceeași căruță și suntem pe drumul cel bun. Într-adevăr, îmi pare foarte rău și acum pentru meciul cu Periam, pentru că am avut și acolo meciul în mână și, din păcate, două greșeli ne-au costat un loc mai călduț în clasament. Toate meciurile sunt grele, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche după aceste două victorii și mergem la Pecica încrezători. Cred că în seria asta, în afară de Bihor și poate Poli, oricine poate să bată pe oricine. Noi am făcut și alte meciuri mai bune ca ăsta și am plecat cu mâna goală, să zic așa. Băieții sunt muncitori la antrenamente și uneori fotbalul te și răsplătește”, a spus Radu Popa, antrenorul-jucător al „sămădăilor”, care e la a doua etapă cu gol marcat.

Darazs: „Prima repriză îmi dă totuși speranțe că putem mai mult”

Pentru a doua etapă la rând, CS Socodor încasează patru goluri și tot în fața unei echipe arădene, după cele cu Lipova. Doar că de această nu a marcat deloc. „Am început bine partida, am dominat prima repriză, chiar și începutul reprizei a doua, dar nu am reușit să ne creăm faze periculoase, doar două șuturi pe lângă poartă. Din păcate, ne-au surrprins cu faze fixe, prea ușor și de prea multe ori. Scorul este dureros, poate nemeritat după aspectul partidei, am reușit atâtea etape să nu luăm gol sau să luăm puține, iar azi Cermeiul a fructificat cam tot ce a avut. Prima repriză îmi dă totuși speranțe că putem mai mult, poate cu mai multă ambiție și concentrare am fi putut să marcăm noi primii și atunci era un alt meci, primdeam și noi încfredere și moral. Vine o serie de meciuri și mai grele pentru noi, dar asta este, le luăm pe rând și încercăm să facem punct sau puncte acolo unde putem”, a spus Tibi Darazs, antrenorul celor din Socodor, alături de Gigi Cameniță.

Gloria Lunca-Teuz Cermei – CS Socodor 4-0

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min. 50): Vasilcin dă o pasa de 50 metri, îl lansează pe Andrei Sîntean singur cu portarul și acesta din cădere înscrie în cros!

2-0 (min. 65): Incursiune a lui Vasilcin pe partea stângă, centrează în gura porții și Islam Ssemakula marchează primul sau gol in tricoul Cermeiului

3-0 (min. 80): Corner Vasilcin, resping fundașii echipa adverse dar mingea revine tot la Vasilcin care recentreaza și din câțiva metri și Islam Ssemakula face „dubla” tot cu o lovitură de cap de la colțul lung.

4-0 (min. 89): Radu Popa a primit o minge în careu și a marcat din 8 metri

Formații:

Cermei: Balica – Stamorean (46 Bunea), Siminiceanu, Piț, Botaș – Hațegan (46 Vasilcin), D. Lazăr – Gruiescu (46 Ssemakula), Sîntean, Șiel (82 Hrincescu) – Țurcanu (53 R. Popa). Antrenor: Radu Popa

Socodor: Mucha – Ciornei, Pele, Gherheș, Țoca – Șerengău, Turcuș (76 Gavrilaș) – Copil (68 Clej), Lezeu, Pirtea (76 Faur) – D. Covaci (68 C. Covaci). Antrenori: Tibor Darasz, Gheorghe Cameniță

Arbitri: Krisztina Szabo (Crişeni – Sălaj) – Daniel Nistor (Zlatna – Alba), Daniel Popa (Câmpeni – Alba)

Observatori FRF: Iulian Spătaru, Ionel Poclid (ambii din Timişoara)

Galerie foto de la partida Gloria Lunca Teuz Cermei – CS Socodor, scor 4-0Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button