UTA Arad

Mesajul căpitanului Iacob după sincopa cu Oțelul: „Să analizăm bine acest meci, apoi să-l uităm. Capul sus, altceva nu avem de făcut!”







Pentru prima oară în acest sezon și pentru prima oară în mandatul lui Mircea Rednic, UTA a încasat patru goluri. Trei chiar până la pauză în fața unei echipe Oțelul ce nu le-a dat nicio șansă arădenilor.


Portarul Iacob nu a fost vinovat pentru golurile încasate, dar nici nu a avut intervenții decisive ca în alte partide.  „Trebuie să uităm cât mai repede acest meci. Adică să-l analizăm bine și după aia să uităm ce am jucat în seara asta. Și capul sus, pentru că altceva nu avem de făcut, multă muncă și capul sus”, a spus căpitanul utist, care nu a mai încasat patru goluri din decembrie 2022, când Sepsi se impune cu 4-1 la Arad.


UTA a intrat cu 0-3 la cabine, iar una dintre reușite a purtat semnătura italianului Cisotti, care și-a luat revanșa față de Iacob pentru penalty-ul apărat în vară, la Galați. „La pauză Mister ne-a spus să ne trezim și să arătăm ceea ce am jucat până acuma. Mai aveam 45 de minute de jucat, nu era meciul terminat. Până la urmă, ne-am trezit un pic, am dat și două goluri, dar prea târziu. Trebuia să ținem capul sus și să jucăm ceea ce am jucat până acuma, pentru că am demonstrat pe teren lucrul ăsta”, a completat portarul „roș-albilor” la flash-interviurile ce au urmat jocului dintre UTA și Oțelul, scor 2-4.

Florin Iacob e singurul integralist al „Bătrânei Doamne” în acest sezon și s-a aflat cu numărul 147 în prima ligă. Totalul golurilor încasate – 170.



2 comentarii

  1. UTA, între aplauze și contestații. Viata de club, de ambianta, constituie o mica parte de adevăr. Toți se străduiesc, participa, în spate sta un talent, fie de tâmplar de mobila de lux, fie brutar de excepție, fie un pictor de biserici bizantine., Nechematii sunt izolați cu înțelegere. Dacă nu poți repeta ceva bun, nu ești profesionist, cu toată dragostea, vorba analistului. La mijloc sunt bani, și nu putini, rupți poate de la carnetului liceanului care sa servească prăjitură iubirii pentru o viata.!!

    8
    0
    1. Oare careva dintre echipierii UTA-ei te-au citit!? Stiu ei, inteleg ei, ce inseamna aceasta echipa, acest club, aceste culori, acest triunghi, pentru noi cei din tribune!?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button