UTA Arad

Rareș Pop: „Trebuia la un moment dat trebuia să vină acest duș rece, să ne trezim la realitate”







Rareș Pop a marcat cel de-al treilea său gol în acest sezon, dar a fost unul amar. Reușita din penalty a mijlocașului de 18 ani a venit în cel de-al 5-lea minut de prelungire și nu a contat decât pentru statistică în UTA – Oțelul Galați 2-4, în etapa inaugurală a returului SuperLigii.


Pop a intrat pe gazon în minutul 71, la 0-4 și a fost folosit de Mircea Rednic în spatele vârfurilor Luckassen și Cooper, cu Mihai în spatele său, în postura „închizătorului”. „Din păcate, echipa nu a făcut jocul pe care l-am practicat în ultimele meciuri, azi a fost un duș rece pentru noi. Cumva, trebuia la un moment dat trebuia să vină acest duș rece, să ne trezim la realitate. Trebuie să muncim în continuare, trebuie să muncim mai mult, să dăm mult mai mult pe teren și să rezolvăm greșelile pe care le facem de la începutul campionatului”, a spus Pop, care a marcat pentru a două oară în acest sezon împotriva gălățenilor. În tur, el punctase cu un șut din afara careului, fiind autorul primului gol stagional al ediției 2023-2024 al SuperLigii.


Tânărul fotbalist arădean a încercat să ofere și o explicație pentru eșecul din această seară. „Domnul antrenor ne-a spus de la început, cu câteva zile înainte de meci, că întâlnim o echipa agresivă, la fel ca și antrenorul lor pe vremea când juca dânsul fotbal. Și, totuși, poate că nu ne-am așteptat la o asemenea agresivitate din partea lor”, a adăugat Pop.

În această seară, tânărul fotbalist al „Bătrânei Doamne” a plecat direct la București, pentru a răspunde la convocarea venită de la naționala sub 19 ani.



2 comentarii

  1. Bravo Rares ! Ești singurul pt care antrenorul e antrenor și nu “mister” ! Calm și calculat în ceea ce spui iar pe plan sportiv bătăios si pragmatic ! Felicitări si succes în continuare !!

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button